En måndag med mycket fix

Den här veckan har verkligen startat med fullt upp. Jag gick upp vid strax efter halv sex för att hinna jobba lite på datorn innan Melissa skulle vakna. Hon fick komma lite tidigare till förskolan idag för Wilhelm hade en tidig tid på bvc. När jag kommer in genom dörren till vårdcentralen efter en smått stressig morgon så ringer telefonen men jag hinner inte svara förens en i receptionen ropar “Är det Kangas?” Jag kommer fram och tydligen så var hon som vi skulle till var tydligen sjuk. Men att de försökte ringa mig en kvart innan vi skulle var där är ju lite kort varsel att ringa, speciellt när det tar cirka 25 minuter att åka dit! Så vi fick vänta en halvtimme innan någon kunde plocka in oss så då passade jag på att skriva på dagens utmaning från Madde som handlade om 10 fakta om en själv, så om du vill veta mer om mig hittar du det här.

Väl hemma sen var det bara att fixa till det sista i slänten inför allt regn som komma de närmsta dagarna. Har nu planterat massor av ängsblommor i överkanten på slänten och igår kastade vi ut jord från våra komposter så det blir perfekt med regn nu.

Efter lunch lastade jag vagnen med barnen och återvinning så fick det bli en rask och svettig runda förbi återvinningsstation. Hemmavid igen så var Melissa nöjd med att leka själv så jag bestämde mig för att göra vinbärsmarmelad på några av våra frysta vinbär – så god den blev! Den har mycket smak och är mer åt det syrliga hållet. Den blev väl godkänd av alla i familjen. Vi har även hunnit med att bygga med klossar, bada barn och jag fick till ett styrkepass – som det kommer kännas imorgon i mina stackars armar. Men nu har jag landat i soffan med en varm kopp te!

För övrigt så kommer veckan bestå av träning, leverans av en maskin för Joakim, vi ska serva ena bilen och denna vecka kommer vi även testa flera nya maträtter för att expandera våra vyer lite!

6 thoughts on “En måndag med mycket fix

Add yours

  1. Men wow vad du är effektiv! Kom på att jag också skulle plantera ängsblommor och har köpt frön… frågan är bara var fröpåsarna tagit vägen….

  2. Det är ändå skönt när det är fullt upp. Man får massor med bra saker gjorda. Det är en sådan härlig tid nu med plantering och fix ute, måste verkligen ta mig i kragen och fixa till på gården känner jag 🙂

  3. va hörligt o kunna plantera ängblommor det måste även som terapi. ver som om alla gjort den dör listan som maddelaine gett ut. hehe

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: