Sommarvärme och bokgåva

Vilken värme det är idag! I skrivande stund har vi 25 grader och växelvis sol och moln. Kan säga att solseglet som kom upp i lördags är guld värt just nu. Alla i familjen trivs bäst i skuggan just nu. Jag gjorde det klassiska misstaget att ta på mig alldeles för mycket kläder på morgonen men det blev att byta till en klänning då man blev alldeles kladdig i värmen, och då ville även Melissa få på sig klänning.

Idag blev det även tur till biblioteket för att hämta ut en bok till Wilhelm. Biblioteket ger en bok till nyfödda barn, passade även på att låna hem två böcker till Melissa. Första gången jag besöker biblioteket sen vi flyttade hit, och nu har skaffat ett bibliotekskort och jag har en känsla av det kommer bli många turer dit framöver! Vet redan några böcker jag vill låna men det får vänta tills jag läst ut dem jag har hemma först.

Melissa har fått vara hemma idag då hon var hängig igår och fick sova i vår säng inatt. Det var bara hänt någon enstaka gång innan att hon är så ledsen att hon inte kan sova i sin egna säng. Det går ju inte riktigt att säga emot när hon kommer och säger “mamma, ja e ledsen” och klagar på att det gör ont i huvudet och munnen. Morgonen var riktigt hemsk men efter det har hon mer och mer gått över till sitt glada själv och börjat äta igen. Men hon kommer få vara hemma resten av veckan då det även är kortvecka.

Nu blir det glass på altanen! Hoppas ni haft en bra start på veckan!

5 thoughts on “Sommarvärme och bokgåva

Add yours

  1. Härligt att värmen kommit. Fick slängt på mig en kjol i morse och slängde mig iväg på cyklen till jobbet.
    Biblioteket var vi flitiga med när barnen var små. Det blev mycket böcker och läsande.
    Kram Kajsa

  2. Jag som precis blivit frisk fattar ju inte att det är så varmt ute, men hos oss skulle det bli varmare imorgon om jag läste prognosen rätt. Det är lätt att man klär sig för varmt

  3. åh vad bra att du kunde låna blcker från bibblan. vädret var allt konstigt i gåf. det var filtigt o kvat o jag folk dom hade bara t shirt . jag svettades som en gris sp undrar om man borde köpa fläkt denna simmaren.

  4. Vad underbart med denna värme och att äta glass på altanen. Det är så mysigt tycker jag med bibblan och låna böcker både till sig själv och barnen. Jag gör det alldeles för sällan känner jag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: