Vilken vurpa!

Idag fick Joakim vara hemma och vabba för Melissa. Hon har varit mycket bättre idag och går nog att klassa denna dag som första symptomfria. Även denna dag har bjudit på härligt väder. Vi har njutit under solseglet på altanen, fixat i trädgården och vi kom även iväg på en springtur/powerwalk i spåret. Som vanligt sprang Joakim med Melissa i vagnen och jag hade Wilhelm i bärsele på min powerwalk. Så härligt att kunna gå i shorts och linne. Någonstans på vägen lyckades Melissa tappa sin mössa, så efter vi möttes upp så fick vi ta ett varv till för att leta efter den. Då lyckades jag självklart halka till en liten rot och vilken vurpa det blev. Jag lyckades skrapa upp båda benen, ena armbågen och händerna. Men Wilhelm fick bara lite smuts på mössan som han tappade under fallet. Sen var det vara att fortsätta med en öm fotled. Men vi hittade mössan, och nu får min svullna fotled vila i soffan. Det får bli några dagars vila nu för foten!

18 thoughts on “Vilken vurpa!

Add yours

  1. Ohh så härligt det ser ut, men ojoj vilken vurpa du gjorde och ojj vad tur att inte plutten gjorde illa sig. Tråkigt att du gjorde det, hoppas inte fotleden blir allt för svullen,

  2. Vilken tur att William bara blev lite smutsig. Kan tänka mig att tusen tankar hinner fara runt i huvudet då det händer. Man vill ju inte skada sitt barn. Härligt att få komma ut lite iaf.

  3. Men oj, hoppas foten känns mer ok idag! Tur att ni inte slog er mer!
    Vilken fantastisk skogsbild! Det ser helt ljuvligt ut. Fin bild på familjen också <3

  4. Aj då! Hoppas foten repar sig snabbt. Tur i oturen att det gick så pass bra för både Wilhelm och dig. Det är så jobbigt när man ramlar och har barnet i bärsele. Man blir så rädd att man skadar sin lilla älskling och glömmer lätt bort att man gjort sig illa själv. Ni får mysa lite hemmavid och vila foten och bara mysa <3

  5. oj jag hade nog knte vpga gå i shorts än det brukar oftast bli runt juli augusti beroen på hur varmt det är. gött att ni är symptom fria 🙂

  6. Vilken tur att det gick bra! Det kunde ju slutat riktigt illa när du snubblade. Hoppas att foten mår bättre nu.
    Jag går också i shorts och linne, visst är det alldeles underbart!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: