En smått kämpig vecka

Den här träningsveckan har inte varit den bästa. Vädret förra veckan var uselt men några promenader blev det. Fick även till ett styrkepass. Melissa blev väldigt kinkig i slutet av veckan och har varit sjuk än så länge denna vecka, vilket innebär att hon mest vill mysa i soffan framför Pippi Långstrump. Så istället för träning så har jag försökt fokusera mer på maten vilket har varit lite kämpigt den här veckan som gått. Sötsuget har varit högt och motivationen ganska låg.

Vågen visade iallafall en viktnedgång på 0,2kg. Bättre än att ha gått upp iallafall. Nu får jag hoppas att min fotled snabbt blir bättre efter gårdagens vurpa i spåret.

Men nu blir det nya tag, så fort foten känns okej igen så kommer jag ge mig ut på min första löptur efter graviditeten 🏃🏼‍♀️

detkaosvikallarvardag

6 kommentarer på ”En smått kämpig vecka

  1. Ja det låter inte lätt att få till en bra träningsvecka när dottern är sjuk och fotleden har sviter efter en vurpa. Men så skönt det kommer bli när båda är bra och du kan ta dig ut på löpturen😊

  2. Vissa dagar är sådana, och då får man ta dag för dag eller timme för timme. Har haft mitt sjuka barnbarn lite i veckan då det passat in på mina jobbtider.

  3. oj då har vi typ hafg samma vecka. jag har bara velat äta sötsaker och inte haft tillräckligt lust med o laga mat. vissa veckor blir väl så ibland.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: