Lite mer husägarpoäng, tack!

Precis som man kan få lite vuxenpoäng när man gör något som anses vara vuxet och moget att göra, så tycker jag man kan få husägarpoäng när man gör något med huset eller trädgården.

Och idag la jag till lite mer på min lista. Jag klippte nämligen vår gräsmatta för första gången! Det har inte blivit av att jag gjort det innan då jag varit gravid och haft ont och vi har ju haft gräsmattan så värst länge heller. Det har bara gått som på rutin att Joakim att klippt gräset, men idag kände jag för att ändra lite på vanorna här hemma. Så Joakim fick ha med sig barnen i garaget. Men först fick han dra igång gräsklipparen åt mig eftersom den är rätt gammal och kräver lite specialhantering för att komma igång. Men sen så körde jag på, och det blev ett litet träningspass. Vi har ju inte direkt en plan gräsmatta, så det blev en hel del puttande i uppförsbackar.

Men det var riktigt härligt faktiskt, och precis den paus jag behövde från allt annat. Njuta av solen, den sköna temperaturen och bara köra på. Dessutom så får jag känna mig lite stolt över att tjänat ihop lite husägarpoäng!

24 thoughts on “Lite mer husägarpoäng, tack!

Add yours

  1. Helt klart ska du ha det. 🙂 Jobbar ju ett bostadsområde och där har de flesta en robotgräsklippare, men det är ju fusk tycker jag.

  2. Tycker det är så bra att båda hjälps åt. Och visst känner man sig allt duktig efteråt när man är klar och gräset luktar så gott. Dock har jag aldrig klippt gräsmatta men andra “vuxna” saker som ger vuxenpoäng 🙂

  3. Tycker det är så bra att båda kan hjälpas åt, och man känner sig ju så duktig efteråt när man är klar. Tycker att nyklippt gräsmatta luktar så gott 🙂

  4. Bonuspoäng till dig, helt klart! Klippa gräset är riktigt kul tycker jag, men jag gör det aldrig. Brukar göra det hemma hos mamma och pappa när jag är där, men aldrig hemma.

  5. Vad roligt att samla lite hus poäng 😀 härligt att de är varmare ute nu

  6. ja men det ka ju va kul o åndra rutinerna lite så man gör lite olika. även vi kvinnor – vi kan oxå mans syssla 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: