Utepremiär för cykeln mellan skurarna

Veckorna rullar förbi i en rasande fart och vi har redan passerat halva maj! Idag har det varit fullt upp här hemma. Tog hand om en del administrativa saker – ändrat i mobilabonnemangen, haft mejlkontakt med chefen och gjort hälsodeklarationen inför morgondagens vaccinering. I och med att jag tillför vårdpersonal så har jag nu blivit erbjuden vaccinet, så idag morgon får även jag sprutan i armen.

Och eftersom vi började potträna Melissa i onsdags så är det även en hel del bestyr med det också. Imorgon är första dagen tillbaka på förskolan för henne utan blöja. Håller tummarna för att allt går bra!

Det har både regnat och åskar här i omgångar idag, men vi kunde komma ut på en liten promenad allihop på eftermiddagen. Det blev även utepremiär för Melissas cykel, vilket hon tyckte var så roligt! Och kan ju säga att det gick betydligt fortare än när hon brukar gå brevid. Så nu kommer det vara cykeln som gäller framöver tror jag.

6 thoughts on “Utepremiär för cykeln mellan skurarna

Add yours

  1. Tror det kommer gå så bra . Dagis brukar samarbeta med föräldrarna och säger till barnen ofta att gå på toa 😊 härligt med premiär för cykeln.
    Ni får ha en fortsatt mysig måndag

  2. Visst är det en springcykel? Sonen hade en sådan och blev helt grym! Behövde aldrig några stödhjul på vanlig cykel sedan. Han var supersnabb, och jag hoppas att M också blir det så att ni får riktigt härliga promenader framöver! Håller tummarna för potträningen! Och att du slipper biverkningar efter sprutan!

  3. Nu verkar vaccinationerna ha kommit igång rejält. Sådan lättnad. Det kommer gå med Melissa, och de på förskolan kan detta 🙂

  4. De blir så stora när blöjan försvinner. Det kommer gå bra och visst blir drt olyckor ibland, men för det mesta brukar de växa så mycket i det. Härligt att du får första sprutan ❤

  5. va härligt att du fick vaccinet äntligen det måste ju kännas skönt o tryggt o få det 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: