Första sprutan, och nöden har ingen lag

Då tillhör även jag dem som har fått en värkande arm efter vaccinet. Efter att jag lämnat Melissa på förskolan var det bara att packa in oss i bilen och åka till sjukhuset. Det var riktigt bra uppstyrt måste jag säga; det var en som tog emot alla som kom in vid personalvaccineringen och man fick sprita händerna och ta på munskydd, och man bockades av på deras lista över inbokade vaccinationer. Sedan när det var min tur kom jag in i ett rum där det var som många små bås där personal satt och vaccinerade på löpande band. Snabbt och smärtfritt gick det och sen var det bara att vänta de 15 minuterna i ett annat rum innan det var okej att lämna.

Idag var första dagen Melissa var på förskolan efter vi tagit bort blöjan. Så skönt att vi har sån bra personal på förskolan med inställningen “det löser vi”. Det hade blivit två olyckor men det är ju inte så konstigt när hon inte är van att gå på pottan där än. Men hon kommer snart in i det. Hemma har vi haft en olycksfri dag, och vi har till och med fått göra två kisspauser på våra cykelpromenader. Det måste sätt riktigt roligt ut för alla som körde in till butiken när vi har kisspaus på infarten. Men nöden har ingen lag!

Nu hoppas jag bara på att jag slipper några värre biverkningar än ont i armen. Känner att jag inte riktigt har tid att må dåligt nu. Men jag är riktigt tacksam att jag fått möjligheten att ta vaccinet.

12 thoughts on “Första sprutan, och nöden har ingen lag

Add yours

 1. Vad bra att det gått så bra med potträningen! Smart att ni hade pottan med er 🙂
  Håller tummarna att du slipper biverkningar efter sprutan!

 2. Pottan som ör medpä promenad fick mig att fnissa…den hade jag nog aldrig tänk på att ta med. Men en rolig potthistoria kan jag berätta om. När jag gifte mig och vi hade dukat med långbord hemma. Fick min bonusdotter som då var tre år för dig att hon behövde kissa just under middagsbjudningen. Hon hälsar tade sin potta och satte sig framför alla på bröllopsfesten. Nöden har ingen lag.
  Kram Kajsa

 3. Bra att personalen är så förstående och perfekt att ha pottan med på promenader, =D. Så skönt att det fungerade bra med vaccinet och låter som de orndat det bra

 4. Personalen brukar vara samarbetsvilliga när det gäller potträning och den första veckan så kan det bli lite olyckor men hon är inte van just nu och det blir bättre =) hon är jätteduktig detta kommer verkligen att gå bra

 5. Skönt att du fått första vaccinet. Jag fick så ont i armen bland annat att jag inte kunde röra den en kväll. Tydligen så ska de som haft covid och har antikroppar får större biverkningar av vaccinet

 6. Skönt at ha fått första sprutan.
  Så gulligt att sitta där på pottan på parkeringen, men som du skriver, nöden har ingen lag. Kul att det går så bra och några olyckor händer alltid när de leker och glömmer bort.

 7. Det är något av lyckans dag när man får den där första sprutan. Min fyller 9 dagar idag, om 12 ska jag klippa mej. Äntligen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: