Ny kontorsförvaring

Då är ännu en vecka till ända, och precis som föregående veckor har den här sprungit förbi. Jag har fått min första spruta av vaccinet med covid-19 och i torsdags hade vi besök av min mamma. Igår tog vi en kort tur till ikea då vi hade lite saker som behövde införskaffas.

Vädret har inte varit det bästa men vi har underhållit oss bra ändå tycker jag. Det har varit mycket cykling för Melissa när vädret tillåtit, och hemma har vi pysslat, pusslat och myst. Häromdagen bakade vi chocolate chip cookies, som är farligt goda!

I veckan fick jag även hem en förvaring för mina kontorsmaterial som rör mitt företag. På så sätt är allt förvarat på samma ställe.

Jag är riktigt nöjd, speciellt med dess handtag vilket gör den enkel att ta med sig. Så nu står den prydligt i hyllan och kan lätt plockas fram när det är dags att jobba lite.

Nu regnar det här hemma igen. Melissa tittar på Nicke nyfiken, Joakim och Wilhelm är ute i garaget så jag tänkte ge mig på ett styrketränings pass!

16 thoughts on “Ny kontorsförvaring

Add yours

  1. Alltid härligt att få ordning på saker och ting och det måste man ju ha när man driver företag.
    Chokolatechipcookies är verkligen farligt goda – jag har fått ett ”äkta” amerikanskt recept och jag kan inte bestämma mig för om kakorna eller smeten är godast

  2. Hoppas du mådde bra efter sprutan. Det måste ändå vara en lättnad då det är gjort. Snart kanske vi kan börja leva igen, då jag tror vi alla behöver det. Mycket roligare med bra förvaring till jobbsakerna.

  3. Hoppas att du mår bra efter sprutan vad skönt att du har fått den ::) vilka super bra grej du hade som man har masa grejer i en sådan skulle jag verkligen behöva <3

  4. Snygg och bra förvaring är viktigt när man jobbar. Skönt att samla allt på ett ställe. Kakorna såg riktigt goda ut, det är mina favoriter bland kakor och bakar jag dem försvinner de snabbt.

  5. Vilken fin förvaring sådan skulle jag behöva, samt perfekt att ha sådant där som annars bara ligger och störr runt vid skrivbordet. Har du mått bra, fick du pfizer? Många är ju så nojiga över biverkningar, men dem jag vet fått spruta i min närhet har ingenting känt

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: