En efterlängtad fredag

Igår var det fullt upp från morgon till kväll, som vanligt och det blev inget blogginlägg. Min mamma dök upp efter frukost, och blev en dag med lek och bus, promenader och mycket prat. Så härligt att få lite sällskap här hemma.

Denna veckan blev det inget inlägg om min invägning, men det var minus 0,2 kg trots en vecka där träningen inte varit på topp. Men i söndags fick jag till första löpturen efter graviditeten. Jag är nöjd så länge det går nedåt. Men dags för lite nya tag!

Äntligen fredag!

Ja, så känner jag verkligen efter denna vecka. Det har varit mycket potträningen, lite oro för hur det skulle gå på förskolan och så har jag ett större jobb som jag håller på med. Jag är snart klart med de första 100 sidorna på boken jag håller på att översätta från engelska till svenska, vilket är skönt, för då är snart en tredjedel gjort. Men det ska bli skönt att ta lite ledigt från det i helgen, bara umgås med familjen och vem vet vad vi ska hitta på?

I eftermiddag blir det iallafall att njuta av solen, och kanske lite gräsklippning. Planen för ikväll är kycklinglasange och soffmys.

7 thoughts on “En efterlängtad fredag

Add yours

  1. Jag var på gymmet idag och tränade och fick röra på mig. Håller du på och skriva en bok på engelska? Själv håller jag på med en novell i min svenska kurs 🙂

  2. Tror det är bättre i längden att gå ner sakta. Härligt att du kommit igång med löpningen. Jag funderar på ett gymkort igen, men är inte helt bekväm att gå dit ännu.

  3. det är alltid härligt o få besök utav son mamma 🙂 tycker det bar duktigt utav dej att bara våga springa efter graviditeten. bara ta en sak i taget så kommer du komma igång me träningen igen 🙂

  4. ja ibland är det sknt att lämna veckan bakom sig och fokusera på helgen. Samt vi som jobbar på förskolan är vana vid potträning så det är ok om det händer olyckor =D

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: