Första löpturen efter graviditeten

Idag hände det! När resten av familjen fortfarande sov och jag kände mig pigg så tog jag tag i saken. Vid halv sju begav jag mig ut på min första löptur sedan innan graviditeten.

Solen sken. Allt var lugnt och stilla. Det var bara jag och hararna som var ute och sprang. Det blev en riktigt härlig start på söndagen måste jag säga. Svetten rann ordentligt och jag tog mig runt hela rundan på 3 km utan att stanna eller börja gå, så jag är riktigt nöjd! Hur långt tid det tog och vilket tempo jag hade spelar ingen roll, jag tog mig runt! Är lite imponerad av mig själv när jag inte sprungit på sisådär 11 månader.

Jag fick ju dessutom njuta av det fina vädret innan regnet drog in igen. Det är så fantastiskt vackert ute nu när allt är så grönt och träden blommar för fullt. Nu laddar vi upp inför nästa vecka och då kommer det vara en hel del att göra.

21 thoughts on “Första löpturen efter graviditeten

Add yours

 1. Det är grymt bra jobbat, och nu har du gjort det. Du kan vara stolt över det. Morgonträning är helt klart det bästa.

 2. Så härlig miljö du sprang i. På en landsväg med vackra vyer. Jag önskar att jag återigen kommer tillbaka och blir en joggare som jag var för några år sedan

 3. Wow! Bra jobbat! Jag är inte mycket för att springa, även om jag önskar, utan här blir det promenader istället.

 4. Wow! Grymt! Tre km sådär lätt som en plätt. Själv får jag springa och gå en halv kilometer om vartannat när jag tar mina tre kilometer. Jädrans vad tung i kroppen jag känner mig.
  Kram Kajsa

  1. Lätt som en plätt kan jag nog inte säga att det var men jag hade bestämt för att inte stanna och igår räckte pannbenet till!
   Så länge man tar sig runt på ett eller annat sätt så är det bra.
   Kram

 5. Åhh, så härligt – duktig du är och jag måste säga att det är imponerande att komma runt efter så långt uppehåll – keep going!!!

 6. Underbart att komma upp och ut innan de andra klivit ut och fånga dagen. Känns som det är enklare att springa i en trevlig miljö också. Grymt jobbat!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: