Vårt 2021

Tänkte bjuda på en lightversion av vårt 2021

Januari

För vår del bestod januari väldigt mycket av väntan. Jag var höggravid, sjukskriven för foglossning och försökte sysselsätta mig så mycket det gick här hemma med att rensa, strukturera om och förbereda alla bebissaker. Vi gjorde vårt hemmagym, hade vår gravidfotografering, var på ettårs kalas för John ute och fick åka in till BB vilket resulterade i ett lyckat vändningsförsök. Jag startade även mitt egna företag.

Februari

Denna månaden var också präglad av väntan och sysselsättningarna fortsatte. Jag hade mycket förvärkar så det blev en del turer in till sjukhuset för att sedan få åka hem ett par timmar senare. Min mamma var otroligt snäll som bodde hos under den tiden när det började närma sig. Men den 26 februari kom vår lilla Wilhelm, allt gick superbra och det var en riktigt revanschförlossning mot när Melissa kom. Dagen efter fick vi åka hem så att syskonen fick träffas.

Mars

Det var mycket om att komma in i nya rutiner med två barn, diverse rutinkontroller för Wilhelm. Vår tjej kändes plötsligt väldigt stor när hon fyllde två år. Och jag fick mitt första lektörsutlåtande.

April

Träningen kom igång för min del med längre promenader och jag skaffade ny, kortare frisyr. Det var många mysiga familjestunder och jag och Joakim firade vår bröllopsdag.

Maj

Vi gjorde utflykter både till Öna kulturreservat och Ycke naturreservat. Vi satte upp vårt solsegel för första gången över altanen, och jag gjorde min första löptur efter graviditeten. Vi pottränade Melissa, hon gjorde sin premiärtur på cykeln hon fått i födelsedagspresent och jag klippte vår gräsmatta för första gången.

Juni

Solen sken en hel del och var mycket fix i trädgården, vi tog även årets första dopp. Det var kalas för min mamma, min ena bror och hans sambo. Jag och Joakim firade 11 år tillsammans.

Juli

Wilhelm hade lite för stort huvudomfång och det blev utredningar med ultraljud och MRI som visade att han hade vattenskalle, det var inte mycket och så länge han inte är påverkad kommer de inte göra något åt det. Vi hade semester så det blev utflykt till Bergsslussar, Sundbyholm och Malmö. Vi adopterade vår hund Bartolo. Joakim blev klar med sitt bilbygge och vi byggde staket runt trädgården.

Augusti

Semestern fortsatte och vi åkte till Varberg, besökte tropikarium och Öströö fårfarm. Jag var i Ullared med mamma, pappa och farmor. Vi hade släktträff. Vi åkte även kryssning på Göta kanal.

September

Vi var på loppis i samhället och Visingsös höstmarknad. Jag klarade av årets träningsmål – att springa en mil! Joakim fick sin bil vägregistrerad. Både jag och Joakim fyllde år.

Oktober

Vi testade alcohol ink. Joakim började jobba heltid med sitt egna företag. Jag startade mitt bookstagram konto på instagram där jag har hittat många nya fantastiska människor. Startade “min utmaningen” här på bloggen med nya frågor varje tisdag. Vi gjorde en del småutflykter bland annat så åkte vi och matade änderna i en lekpark.

November

Jag påbörjade en författarkurs. Fick mitt manus antaget hos ett förlag. Det var mycket skrivprojekt och jag fick respons på manuset som var ute hos testläsare.
Det var 2,5 årskontroll för Melissa som gick galant. Det var premiärtur till simhallen för Melissa och vi bakade även lussebullar.

December

Julpyntning, paketinslagning och pepparkaksbak. Det åktes pulka och var mycket familjemys. Jag skrev på ett kontrakt för en novell och bestämde att jag faktiskt kan titulera mig som författare.
Mysiga och stressfria julfiranden och ett par mellandagar med förkylningar, och jag fick ett fint svar från min redaktör.

Det har varit ett år med mycket nytt, och jag är tacksam för året som gått! Så många fina minnen som jag tar med, och det är helt otroligt hur mycket barnen har utvecklats och det är så underbart att få vara med dem och se allt som sker för varje dag. Nu blickar vi framåt mot ett spännande 2022!

10 thoughts on “Vårt 2021

Add yours

  1. Vilket underbart år du fick. Detta med skrivandet är så häftigt tycker jag och grattis igen till bokkontraktet.

  2. Wow vilket år ni har haft!
    Häftigt att du verkligen känner att du är författare nu! Självklart är du författare i mina ögon!

  3. vilken sammanfattning av året, jag är lite impad hur du kan minnas så bra, det hade ja nog inte lyckats med, haha eller hade ja bloggat mer under 2021 hade det ju kanske gått att titta tillbaka på där i och för sig. Roligt inlägg att läsa i alla fall ❤

  4. det låter som ett bra år du haft, särskilt då eftersom familjen växt med ett barn till och att dina författardrömmar blivit verklighet..hoppas att 2022 blir ett ännu bättre år

  5. Vilket underbart år det blev för er. Ny familjemedlem, bok kontrakt och en massa annat skoj. Hoppas 2022 blir ännu bättre.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: