Utmaning – Mitt 2022

Så här några dagar in på det nya året så passar det ju utmärkt med tema 2022 på veckans utmaning.

Om du skulle välja ett ord som du hoppas representerar ditt 2022, vilket ord skulle det vara?

Balans – förra året var det mycket förändringar och ibland blev jag lite väl uppslukad av vissa saker vilket gjorde att andra blev nedprioriterade trots att det egentligen var saker som jag mådde bra av att göra.

Finns det någonstans du gärna skulle vilja åka under året?

Inte något specifikt ställe i nuläget, men däremot skulle jag vilja ha en weekend någonstans bara jag och Joakim – ni får gärna komma med förslag. Sen har vi planer på att planera till Astrid Lindgrens värld.

Har du något speciellt som du ser fram emot under året?

Det finns både stort och smått som jag ser fram emot under året. Barnens födelsedagar, semester och många familjestunder. Och jag kommer göra min debut som författare, vilket är både spännande och skrämmande på samma gång.

Står du inför några större förändringar under året?

Wilhelm ska börja förskola och jag ska börja jobba igen, kanske inte en jättestor förändring men jag har varit hemma i över 1,5 år så för mig blir det verkligen en förändring.

Vad tänker du göra för att återhämta dig under året?

Ta vara på mina promenader och löpturer. Låta mig sjunka ner i soffan med en bra bok lite oftare, och faktiskt släppa tankarna på alla “måsten”.

Vad önskar du att få ut av året?

Jag var inne på det tidigare men balans. Att få ihop familjeliv, arbete, hälsa och skrivande på ett sätt som fungerar bra. Men även att vara med närvarande i stunden och uppskatta den utan att redan vara på nästa steg i tanken.

Som vanligt får ni gärna länka till mig om nu svarar på frågorna på er blogg. Nu ger vi oss själva ett riktigt bra 2022!

12 thoughts on “Utmaning – Mitt 2022

Add yours

 1. Balans är det viktigaste. Vad tycker ni om att göra? Marstrands havshotell utanför Kungälv är så mysigt, och även om Marstrands är en sommarö älskar jag den på vintern.

 2. Låter som du planerar ett bra år!
  Att gå tillbaka efter 1,5 år hemma är en stor förändring.
  Jag kanske hänger på utmaningen.

 3. Låter redan som ni kommer gå ett fint 2022. Spännande att komma ut som författare med en egen bok.
  Jag kör nog på som vanligt och 2022 har ordert: Livet!
  Leva, ha roligt, umgås och förhoppningsvis få resa mer. Vi har två konserter, en teater och en resa till London med Abba inbokade. Men vi sneglar även på Amsterdam och en dag i champangens tecken i Köpenhamn. Det är ju bara det här skit viruset som kan stoppa.
  Njut av 2022
  Kram Kajsa

 4. Jag hoppas 2022 blir ett bättre år för alla med lite mera vardag och mindre pandemi..resa är trevligt, Sätra brunn är ett bra spaställe med god mat och fin natur, ligger en bit utanför Sala..men det är nog mest vi kvinnor som tycker om spa..

 5. Väldigt bra frågor, jag ska se om jag kan hinna svara på dessa och då länkar jag dig. 😀 hade varit underbart att få åka runt och uppleva lite fler äventyr 🙂

 6. Balans är verkligen ett bra mål att försöka uppnå. En balans i livet är alltid bra och det hjälper till för att kunna må bra. Spännande år du har framför dig och så härligt med ett positivt tänkande.

 7. Låter som bra ideeer. Hoppas att ni kommer iväg och att ditt år blir bra ☺️Jag borde också skriva upp vad jag vill göra detta året.

 8. Härligt med ett sådant inlägg med lite frågor och svar tema – jag gillade många av de svar du gav och ska verkligen ge mig tid att även jag fundera lite mer på de olika rubrikerna

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: