Tårögd efter lektörsutlåtande

Igår fick jag tillbaka mitt fantasymanus som har varit på lektörsläsning. Först måste jag bara säga, Wow vilken lektör jag har hittat! Så skarp blick, kunnig, kommer med tips och råd och är superpeppande!

Har bara hunnit läsa igenom lektörsutlåtandet än så länge då jag väntar med kommentarerna i texten ett tag medan jag redigerar mitt andra manus. Men hennes utlåtande lämnade mig verkligen tårögd! Det finns absolut punkter som behöver förbättra och slipas på i manuset. Men hon var grymt imponerad av mitt världsbygge, mina väsen och hela historien! Och vem blir inte tårögd av den här kommentaren:

“Jag är så imponerad! Alltså stående ovationer imponerad!!! Du är en stjärna! Jag hoppas och önskar av hela mitt hjärta att du lägger ner den tid och energi som detta manus förtjänar, för du har ett guldkorn här! Stressa inte, låt det sjunka in allt du skriver, ta hjälp, gör det ordentligt så ska du se att du kommer gå långt.”

Dessutom har hon tagit kontakt med ett förlag som hon tycker mitt manus är klippt och skuret för så att de vet om att jag har ett manus på gång! Så nu har jag fått skryta lite, och jag kommer bära med mig den här kommentaren ett bra tag – speciellt i redigeringstider då det finns mycket självtvivel.

11 thoughts on “Tårögd efter lektörsutlåtande

Add yours

  1. Gäller att ha lite is i magen, manus är som gjorda för att ta tid..Att vara i bokbranschen är att lära sig sätta sin egen rytm..och det är inte alltid lätt..men kul med bra utlåtanden

  2. Men ett riktigt stort grattis till dig – underbart att läsa att du fått sådan fin respons – det måste ju verkligen ge motivation att verkligen arbeta igen det noggrant. Ska bli kul att någon gång längre fram få lov att läsa din bok.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: