Ett par lugna dagar hemma

Det har varit långhelg här hemma, då både Joakim och Melissa var lediga på klämdagen. Det har varit ett par lugna “vi gör vad vi känner för”-dagar, vilket varit väldigt skönt. Det har varit en del lek i snön, promenader, mys inför en ny serie vi hittar på Netflix – Mr. Robot, någon som sett den? Nu efter ett par sådana här låg tempo dagar så kliar det framförallt i Joakim att ha något att göra. Tidigare brukade han hålla på ute i garaget när han hade ledig tid, men nu när han jobbar där om dagarna så är det inte riktigt lika lockande eller finns något att göra där ute. Så nu är han på jakt efter en ny hobby som han kan hålla på med när det finns tid över, vilket inte är så lätt då han snabbt blir rastlös.

Däremot känns det som att jag nästan alltid har något att göra när blir tid över i vardagspusslet och det har blivit en del redigerande under dagarna när tid och lust har funnits och jag har nått det målet jag satt för veckan, så det känns riktigt bra att vara i fas. Målet för nästa vecka blir att passera halvvägsstrecket för den lite grövre redigeringsomgången. Det stora målet är att så gott som vara klar med all redigering när jag går tillbaka till jobbet i april och då får jag ligga i lite. Jag och Joakim har även spånat ihop en idé till omslaget, det är ett tag till det blir dags för det men när det väl kommer dit är det ju bra att ha tänkt igenom det, och jag är så spänd inför dagen jag faktiskt kommer få hålla boken i handen!

10 thoughts on “Ett par lugna dagar hemma

Add yours

  1. Så skönt med några sådana dagar där man gör vad man känner för. Men förstås blir man trött på det efter ett tag och vill ha något särskilt att pyssla med. Förstår att du gärna håller på med din redigering.

  2. Sådana dagar kan vara riktigt sköna, men jag är nog som din man qtt jag vill ha nåt att göra. Skriver man böcker färemot finns det alltid något qtt redigera eller skriva på så det är perfekt för oss rastlösa. Spännande med redigeringen.

  3. Det är mycket jobb med redigeringen, men alltid speciellt när man håller sin egen bok i handen, härligt att vara lediga flera dagar och bara kunna ta det lugnt

  4. vi har också haft lugna dagar eller i alla fall jag. Dottern är ute och far som alltid men så är hon 15 också och killarna kommer och går som de vill. Men de är ju vuxna. Må så gott

  5. Skönt med lugna dagar! Själv har jag varit ledig under hela barnens jullov och är idag tillbaka på jobbet ingen. Det känns både bra och inte, har så mycket hemma jag skulle vilja hunnit komma i ordning med 🙂

  6. Så roligt att du är i fas för veckan och vad extra roligt att planera ett bokomslag också över idee´r från hela boken som en summering, det skulle jag tycka var extra roligt =D

  7. Låter som att Joakim och min man är lika. Min man har nu börjat pussla för att ha något att göra när han inte har något att göra. hahaha Får väl se hur länge han kommer ha tålamod med att pussla.

    Så häftigt med boken, så sjukt imponerad av alla som kan skriva så!

  8. Härligt att ni har börjat kolla på en serie. Det är ju alltid bra att fundera ut hur man vill ha det, som nu omslaget till boken 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: