Mål för 2022

Mitt 2022 kommer handla till stor del om att hitta en balans, det har varit mycket nytt och det kommer även bli mer nytt under det kommande året. Så jag ska fokusera på att hitta en balans mellan att vara igång och återhämta mig, och mellan jobb, familj och skrivande. Det kommer nog inte gå helt smärtfritt och ibland kommer säkert det ena ta överhand. Men det är ett mål jag arbetar mot. Men jag har även satt upp lite mer konkreta mål.

Publicera min debutroman – den är just nu under massiv redigering och det är mycket jobb kvar med den. Självförtroendet går mellan “vad sjutton ska det bli av det här, det kommer aldrig gå” till “wow, vad bra det här blir!” Men jag vet att jag kommer vara så ofantligt stolt över mig själv att jag gått igenom allt detta när den väl är ute.

Läsa mycket – för mig är det ett så bra sätt för återhämtning och jag älskar att läsa. Och nu har jag faktiskt skaffat mig en konto på goodreads och satt upp ett mål, 80 böcker under året. Min “att läsa” hög är väldigt lång just nu och där ligger bland annat de här böckerna som jag verkligen längtar efter att få sätta mig och läsa!

Röra på mig mer – det blir mycket stillastående när jag skriver och redigerar, och därför måste jag bli bättre på att faktiskt ta mig tiden att röra på mig. Så målet blir träningspass 2 gånger i veckan och bli bättre på att ta lite småpauser och ge mig upp och röra lite på mig då och då när det blivit mycket stillastående en stund. Promenader får jag ju ett par varje dag med hund och barn så det behövs inget direkt mål där.

Koppla bort annat och bara vara i stunden – kanske inte så konkret med att faktiskt njuta av stunden utan att tänka på nästa steg eller bara någon annanstans i tankarna. Det är något jag behöver träna på!

Många härliga familjestunder och skratt – jag vill ha ett år där vi kan hitta på saker och umgås mycket som familj. Det händer så mycket med båda barnen just nu och det är så roligt att se dem utvecklas. Den glädjen vill jag kunna hålla fast vid under året.

Har ni några mål för 2022?

9 thoughts on “Mål för 2022

Add yours

  1. Hoppas du hittar balansen i allt och oj vad mycket böcker du ska läsa detta år men förstår att det är avkoppling . Jag borde hitta fler saker som är lugnande att göra i vardagen.
    Och vad spännande med din debut roman. Håller alla tummar för dig.

  2. Låter som du planerar ett riktigt bra år! Hoppas att du får balansen och allt du planerar!
    Din bok kommer bli kanon! Det engagemanget du lägger ner så kan det inte bli något annat än bra.

  3. Härliga mål och balans är verkligen något att sträva efter. Att koppla bort allt när man skriver är så skönt. Förstår precis din känsla med redigeringen, självförtroendet kan verkligen vackla där.

  4. 80 böcker!?! Jäklar vad du läser mycket 🙂 Jag har också som mål att läsa mer detta året. Älskar att läsa men tycker ofta att skärmarna tar fokus från min lästid – så det ska jag jobba på att förändra.

  5. Låter som riktigt bra mål för 2022. Mina mål är att njuta av familjen och den bebis som kommer i mars, ta vara på tiden liksom. Har inte skrivit upp något eller gjort några direkta mål så får se hur det blir 😄

  6. dina mål lät sunda och bra. Många som sätter mål har galna som bara kommer brytas och leda till misslyckande. njuta och ta vara på tiden får vara mina mål

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: