Utmaning – Min träning

Nu när det nya året kommit igång så är det säkert många som kommit igång med sina mål/löften för året, och ett klassiskt mål är ju träning så tänkte att dagens utmaning får handla om just det.

Vad har du för vardagsmotion?

Promenader är den stora vardagsmotionen då vi har hund, och jag har även börjat få till lite småpauser när jag varit stillasittande en stund där jag går upp och rör lite på mig.

Har du någon tidpunkt på dygnet du helst tränar?

Jag tränar helst på morgonen. Tycker det är ett skönt sätt att komma igång på dagen och då kan man även bocka av det när man har energin. Orken/motivationen tryter ibland på kvällarna.

Vad för typ av träning du tycker om att göra?

Löpning och styrketräning är det jag gör mest. Gärna lite crossfit inspirerat och tabatapass. Gillade cirkelfys väldigt mycket när jag gick på pass på gymmet.

Finns det någon form av träning du gärna skulle vilja testa och någon du helst avstår?

Jag skulle gärna vilja testa på klättring som träningsform däremot är inte aerobics min grej.

Vad tycker du är det viktigaste för att skapa en hållbar träningsrutin?

Att man ska ta sig tid till det, avsätt en tid i kalendern och att man ska tycka träningsformen är rolig! Är inte löpning eller gympapass något för dig hitta någon träningsform som passar dig bättre.

Som vanligt så uppskattar jag att ni länkar till mig om ni svarar på frågorna på er blogg.

9 thoughts on “Utmaning – Min träning

Add yours

  1. Var kul att läsa kring din träning. Jag sätter inga löften vid nyår. Blir inte att jag håller dom. Har mål jag kör mot året runt.

  2. Jag har nyårslöftet att inte ge några nyårslöfte. haha Nä men jag sätter inte några löften till mig själv, jag försöker dock hittat tillbaka till vardagsrutinerna efter jul och nyår.
    Hänger kanske med på utmaningen.

  3. Borde ta mig till gymmet någon dag själv då jag vet att jag mår bra av träningen och sover bättre. Får ta och komma igång nu efter nyår 🙂

  4. All träning är bra träning brukar jag tänka. Promenader är ett skönt ditt att kicka igång dagen på. Klättring låter väldigt kul och själv skulle jag vilja testa på boxning.

  5. Jag har svårt för att sätta mål eftersom de ofta bryts. Däremot så är jag inne på att ev snart börja testa på att trräna även på gym. Jag är så grymt stolt över mig att jag senaste två åren bara går och går

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: