En helg med goda drycker

Den här helgen har vi verkligen låtit oss njuta emellanåt!

Igår kväll gjorde vi något som vi int gjort på länge. Vi blandade oss varsin drink, satte oss ute på altanen och spelade spel. Riktigt kul att kunna hämta lite blad från vårt kryddland för att ha i drinkarna. Jag kan ju säga att min drink blev bäst, men Joakim vann på spelen. Men så härligt att kunna sitta där, småprata, smutta lite på drinken och njuta när barnen sov.

Får jag bjuda på ett glas rabarbersaft?

Idag gjorde jag min första omgång rabarbersaft, efter min mammas recept såklart. Så det är första gången jag används saftmajan som vi fick förra året. Det fungerade galant, och nu har vi 5 liter rabarbersaft som vi kan svalka oss med i sommar.

4 thoughts on “En helg med goda drycker

Add yours

  1. Gott med en god drink ute på altanen. Vi spelar också skippo och vi har ett block där vi noterar våra vinster. Vi kallar det skippa sommar 2021. Gör årets sommar skippa förlorade jag till slut.
    Kram Kajsa

  2. Låter som ett trevligt sätt att spendera en fin sommarkväll. Härligt att få njuta av rabarbersaft framöver, väcker många barndomsminnen för mig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: