Tillbaka på en fredag

Det har varit några dagar med uppehåll här, men denna fredag till ära tänkte jag bjuda på ett blogginlägg…

Vad har hänt sen sist?

Det har gått nästan en vecka sedan jag skrev ett inlägg. Jag tycker det känns som att någon tryckt på snabbspolningsknappen – tiden bara flyger förbi och jag vet knappt var jag gör om dagarna! Melissa testar mitt tålamod flera gånger om, och Wilhelm växer så det knakar och rullar runt som en virvelvind.

Vi försöker njuta så mycket vi kan av det fina vädret. Vi leker kurragömma, cyklar och går till lekparken. Vi njuter av god och somrig mat. Igår blev det en läcker sallad med rostbiff, bacon, romansallad, paprika, fetaost och krutonger. Fruktansvärt enkelt och gott!

Vi går fortfarande och väntar på att våra första jordgubbar ska mogna, och som vi längtar på att få smaka på dem. Men jordgubbar innan midsommar kommer vi definitivt att ha! Min hortensia blommor för fullt – ett under att jag lyckats hålla den vid liv!

Nu är det helg igen, och jag sitter och funderar på vad vi ska hitta på. Har ni några planer för helgen?

7 thoughts on “Tillbaka på en fredag

Add yours

  1. Vi fortsätter jobba på här hemma. Parerar regnen så gott det går… imorrn blir det dåligt väder hela dagen, då tänker jag nog jobba ikapp med lite texter och recept, men på söndag jobbar i ute igen.

  2. Jag ska jobba resurs i helgen och sen ska mannen jobba sen vet jag inte vad vi ska göra =).. Vad gott det där ser ut men här skulle ingen mer än jag bli mätt om jag lagade sallad haha

  3. Idag ska det regna igen efter ljuvliga dagar med sommar så det blir hemmafixande för min del. en promis med en vän som jag inte varken sett eller träffat på bra länge blir det också

  4. Älskar hortensior, men de är lite svåra… Om man missar att vattna en gång kan det vara kört…. Ska köpa mig en stor nu när vi flyttar ut till sommarhuset, då vet jag att jag kommer att vara på plats i flera veckor och kan vattna varje dag, haha!

  5. va bra att han växer 🙂 och det kan va så att melissa kanske kommit in i trots åldern? 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: