Söndag med ogräsresning och löpning

Som vanligt är det fullt upp om dagarna, och denna söndag var inget undantag. Det har handlats, badat, cyklat, lite jobb och ogräset i häcken på framsidan fick känna på vem som bestämde. Det blev en hel skottkärra fylld med ogräs.

Vi avslutade dagen med en löptur i spåret. Det var perfekt temperatur och dessutom lite blåst. Under tiden som den andra springer så är det lek i skogen och på utrymmet som gäller med Melissa. Så denna veckan har det blivit två löpturer, och det känns så skönt att börja komma igång ordentligt med löpningen igen. Det hela fick avslutas med en blåbärssmoothie.

Nästa vecka tänker jag köra en träningsutmaning – någon form av träning varje dag. Promenader måste vara minst 30 minuter för att räknas, och styrketräning måste vara minst 15 minuter för att räknas. Så nu taggar jag inför en svettig vecka 😊

7 thoughts on “Söndag med ogräsresning och löpning

Add yours

  1. Skönt med löptiden och vad spännande det låter med en träningsutmaning. Ett bra sätt att komma igång ❤

  2. Stackars häcken som fick möta dig.fniss… Nu står det i alla fall 1 – 0 till dig. Jag håller på att du vinner matchen i år. Härligt att kunna vara ute och fixa med trädgårdssysslor.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: