Måndag och första dagen i träningsutmaningen.

Jag älskar min energi på måndagar! Det känns som allt är lätt här i livet och jag har energi och motivation till att göra allt möjligt. Så utöver alla vardagsbestyr som tvätt, disk, lite jobb, och så vidare, så rensade jag ur barnvagnen. Det har en tendens att samla på sig lite allt möjligt i utrymmet under vagnen. Så skönt att få ordning där, och Joakim stannade till efter jobbet och handlade lite mer elfaskenor och hyllor som vi ska ha i vår tvättstuga. Vi ska ha en egen för del för barnens kläder då det så småningom kommer bli väldigt mycket av den varan framöver.

Idag var första dagen på min träningsutmaning – någon form av träning varje dag. Det blev både en längre promenad på 35 minuter och ett tabatapass. Jag gillar verkligen den träningsformen! Det blir en intensiv träning som är lätt att variera mellan gångerna, och dessutom kräver den inte så lång tid för att svetten ska rinna. Och det gjorde den även idag, speciellt när jag fick Melissa som extravikt emellanåt. Imorgon blir det en löptur i spåret.

5 thoughts on “Måndag och första dagen i träningsutmaningen.

Add yours

  1. Härligt att du får energi på måndagar själv gillar jag dom inte så mycket för jag är oftast seg efter helgen =). Vad kul att träningen går så bra för dig =). Låter som du haft en bra dag idag =)

  2. Träning är alltid bra. Önskar så att jag hade lite energi, men nä, den är som bortblåst. Kan tänka mig att man samlar på mycket i vagnen. Lätt att bara lägga det där

  3. Skönt att komma igång med träningen ordentligt. Blir så peppad att haka på för jag behöver verkligen komma igång.

  4. härligt med en träningsutmaning, jag kör ju oxå det och det bästa är ju o börja med powerwalk o få upp konditionen 👍

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: