Vaniljbullebak och häng med kossorna

Häromdagen blev vi sugna på vaniljbullar här hemma. Så idag bestämde jag och Melissa oss för att baka. Det blev mest jag i slutändan då Melissa sprang lite mellan bakning och leksaker. Var ju inte jättekul när jag sa att hon inte skulle äta degen förens den var bakad. Det var första gången jag knöt bullarna, jag har alltid gjort den klassiska snurran innan. Men jag blev riktigt nöjd med resultatet! Och gott smakade dem också!

Idag kom Joakim hem tidigare då han hade utbildning under dagen. Så vi kom iväg tidigare än vanligt till spåret. Så idag blev det löpning som gick bli dagens träning i min träningsutmaning för veckan. Vi tittar alltid på vädret för veckan när vi planerar vilken dag vi ska springa, och det här skulle vara den svalaste dagen denna vecka. Det ska bli 33 grader senare i veckan, och då är det skönt att redan klarat av veckans löpning!

Under eftermiddagen tog vi även en promenad och tittade på ungkalvarna i hagen. Melissa var överförtjust att stå och titta på dem. Tyckte att det var passande att gå dit då hon är inne i en Mamma mu- period just nu.

7 thoughts on “Vaniljbullebak och häng med kossorna

Add yours

  1. De där små glinen brukar ha så mycket annat att göra när man väl ska baka. Bullarna såg riktigt goda ur. Synd att man bor så långt bort 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: