En välbehövlig kvällspromenad

Dessa sommarkvällar alltså! Det är ju helt underbart att vara ute på kvällarna nu. Ikväll blev det en 7 kilometers powerwalk i kvällsolen. Det var en runda som jag inte gått på länge. Älskar de vackra vyerna som man får ute på landet! Traska längs med gårdarna och titta på korna som gick på led i hagen, hönsen och hästarna.

Den här kvällspromenaden var precis vad jag behöver ikväll. Pusta, frusta och svettas ut all frustration och negativa känslor som byggts upp under dagen. Bara lyssna på ljuden omkring en och gruset som knastrar under skorna, och känna svetten som rinner. Filosofera och reflektera. Promenaden blev även dagens träning i veckans träningsutmaning.

7 thoughts on “En välbehövlig kvällspromenad

Add yours

  1. Det är något visst med att gå i skogen! Har du möjlighet att gå rundor eller måste du gå och vända? Hur länge ska du köra din träningsutmaning?

    1. Ja, det är en så härlig känsla! Det finns ett par rundor att gå vilket är skönt för det är segt att vända och gå tillbaka samma väg.
      Jag tänkte en vecka, men vem vet, jag kanske fortsätter

  2. Kvällspromenader på sommaren gör att rensa skallen är så skönt. Tid att reflektera och känna att man kan släppa saker. Helt underbart!

  3. Jag saknar mina rundor i skogen och har bestämt mig för att nästa gång jag har tid när jag lämnar dottern i huset gå i skogen. För mig blev det en kort och långsam promis igår kväll med sonen. Han får inte anstränga sig efter att han blev utskriven

  4. Det är så rofyllt, och en perfekt avslutning på dagen. Ser att du har med dig barnvagn så han somnar säkert gott efter lite frisk luft.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: