Mer ordning i tvättstugan, och dag 4 i träningsutmaningen

Ännu en varm och solig dag till ända. Efter den obligatoriska morgonpromenaden efter jag lämnat Melissa på förskolan, så passade jag på att lägga på lite ny täckbark på häcken på framsidan. Trots att klockan bara var strax efter nio när jag var klar så var det riktigt svettigt efter en stund.

Efteråt blev det en skön stund i skuggan, med en bra bok och en sovandes Wilhem. Där satt jag och njöt tills det var dags att hämta Melissa igen. Det var helt underbart att bara sitta där och njuta.

Mer ordning i tvättstugan

När Joakim kom hem satte vi upp hatthylla och skoställ i tvättstugan för barnens kläder. Det började bli lite trångt på hyllan vi hade, så nu har vi vuxna en och barnen en. Förhoppningsvis blir det lite mer ordning i klädkaoset som blir med alla ytterkläder.

Dagens träningspass fick bli ett svettigt tabatapass. Gårdagens invägning visade -0,4kg, vilket var väldigt skönt då det stod still förra veckan. Nu har jag klarat av 4 av 7 dagar i träningsutmaningen – träna varje dag. Än så länge är det riktigt skönt att få någon form av träning gjort varje dag och jag varierar den väldigt mycket, både i längd, typ av träning och intensitet. Vem vet, jag kanske kommer fortsätta efter den här veckan som var tänkt att vara lite av en kickstart.

7 thoughts on “Mer ordning i tvättstugan, och dag 4 i träningsutmaningen

Add yours

  1. Här gräver vi också i rabatterna. Allt ska bort på framsidan, även gräset. Så där har vi klippt gräsmattan för sista gånge – såååå skönt!

  2. Underbart att unna sig en skön stund i solen med en bok när tillfälle ges. Lika bra att passa på innan alla måste pockar på uppmärksamheten.

  3. Det är ju varmt tidigt så inte konstigt att du var helt slut efteråt. Skönt att du kunde slappna av lite innan det var dags att hämta på förskolan igen. Hoppas på lika fint väder idag.

  4. Åh jag vill också börja organisera min tvättstuga, men nu när solen skiner så har jag så himla svårt att hitta inspirationen till att göra saker inomhus 😛

  5. Härligt att komma i orfning och göra det bättre i ordning tycker man håller på så hela tiden och plockar och ändrar men blir ju oftast till det bättre

  6. härligt när man får gjort saker och göra i ordning det som måste. är nog bara jag som är extremt trött på svettandes hela tiden. men va skönt o kunna njuta i skuggan 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: