Kalas och årets första dopp!

I helgen var det en tur ner till våra föräldrar i Jönköping som gällde. På lördagen var det kalas för min mamma som fyller år nästa vecka, vi firade även min ena bror och hans sambo som fyller om några veckor. Min morfar var också med. Det blev god mat och jordgubbstårta. Melissa och hennes kusin John plaskade i poolen som mina föräldrar ordnat i trädgården, och vi gjorde vårt bästa att försöka hålla oss i skuggan allihopa. Men till slut stod vi inte ut längre. Badkläderna åkte på, och vi tog oss ner till sjön. Även om åskan hägrade i bakgrunden.

Årets första dopp blev det! Och då skönt det var. Melissa som tidigare avskytt att bli blöt var som fisken i vattnet. Så nu måste vi införskaffa lite armpuffar för hon bryr sig inte om när det börjar bli djupt, hon ska bara ut i vattnet, och leka och försöka simma.

Idag, efter frukost och en morgonpromenad, åkte vi vidare till Joakims föräldrar. Även där blev det fika, mat och glass i skuggan. Så denna helg har det blivit mycket umgänge och utomhusvistelse. Nu är vi på väg hem igen, och ikväll blir det en fräsch ceasarsallad till kvällsmat.

9 thoughts on “Kalas och årets första dopp!

Add yours

  1. Vilken härlig helg. Underbart att kunna svalka sig med ett dopp och vad mysigt att fira med släkten.

  2. Vilken härlig helg ni fick. I lördags tog jag mig årets första dopp jag med. Är världens badkruka, men så skönt det var. Kan tänka mig att det var svårt att få upp barnen från vattnet. Brukar vara så roligt att bada.

  3. Härligt med bad – och så viktigt att tidigt lära barnen handskas med vatten OCH att simma – tror det är en av de viktigaste sakerna att lära ut till dem – det kan rädda liv.

    Verkar ha varit en underbar helg ni har haft

  4. Vad mysigt att få komma hem till mamma och fira henne ordentligt, Vi har badat länge i poolen men jag badade i havet i fredags, 18 grader… brrrrrr

  5. Vår tös är lika hon är för glad i vattnet så man måste vara aktam och hon kan hoppa och dyka och hålla på. Så vi måste vara med hela tiden trots hon är så stor. Tofta i somras så var det ju stora vågor som kom in emellanåt de var jätteroligt att kastas runt i, vi var ju med henne, men ändå kände jag IHHH liksom

  6. Jag tog mitt första dopp i havet igår, det var skönt fast jag är en badkruka och håller mig hellre i den uppvärmda poolen 🙂 Här är båda barnen riktiga fiskar och är hellre under vatten än över! Det har de inte fått från mig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: