Måndag med zucchinimuffins

Ny vecka igen, och tiden skenar iväg. Sommaren är i full gång. Tänk att det är midsommar denna vecka. Just nu finns det så mycket jag vill göra och det känns inte som att tiden räcker till. Huvudet bubblar av idéer och tankar.

Zucchinimuffins med blåbär och citron

Idag när åskan mullrade i bakgrunden och regnet föll så passade vi på ett baka lite. Det var zucchini med i frukt och grösakslådan som åkte med hem vid dagens handling. Så vi testade att göra zucchinimuffins med blåbär och citron. Det blev en riktig höjdare, så saftiga och goda. Högsta betyg både från Joakim och Melissa.

Förra veckans träningsutmaning fortsätter, förra veckan skulle jag göra någon form av träning varje dag. Trots träningvärk här och där så mådde jag riktigt bra av det och kände mig piggare. Så självklart tänker jag försöka fortsätta med det. Vissa dagar blir lugnare träning i form av promenader på minst 30 minuter, och vissa dagar blir det intensivare med tabata eller löpning. En perfekt mix om du frågar mig.

7 thoughts on “Måndag med zucchinimuffins

Add yours

  1. Här oskade det med i går och regnar men vad mysigt att du kunde baka lite ser värkligen super gott ut 😁

  2. Spännande med zucchini I muffins och kul att det blev så uppskattat. Känner igen den där känslan att vilja så mycket men inte hinna med. Som att det bubblar på insidan och det är något som behöver komma ut.

  3. ja baka är ju en jätte bra sysselsättning att göra när det inte är lika bra väder trots det är varmt i lugten. de ser väldigt goda ut o förstår att de blev en höjdare 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d