Nu börjar man leva igen

Nu när vaccinationerna och sommaren är i full gång känns det som att många börjar leva igen, även vi.

Jag har alltid tyckt att det känns som att människor vaknar till liv när solen och värmen kommer. Man ser mer människor ute och det känns som om att folk får mer energi att hitta på saker.

Och nu när vaccinationerna för covid är i full gång känns det som att fler vågar sig ut också. Självklart ska man fortfarande vara försiktig även om man är vaccinerad. Jag pratade med en pensionär för några dagar sedan, och hon sa “nu går det äntligen leva lite normalt igen”, nu när hennes vaccin fått verkan. Och i söndags var jag ute och fikade med Evelina, och det verkar som den tanken finns hos många nu. Det var en del folk ute och verkade njuta av att kunna umgås. Nu efter den här tiden har vi nog lärt oss att uppskatta det umgänget vi har med andra.

Jag hade besök häromdagen av en annan mamma med sin son på snart ett år. Och det var så härligt att känna sig bekväm igen att träffa lite nya människor, självklart håll vi avstånd och träffades ute. Men det var så kul att känna att man faktiskt börjat återgå lite till det normala, eller det som är det nya normala.

Och i helgen blir det även en tur till Malmö för Joakim och mig, det var riktigt längesen vi åkte långt. Men det ska bli skönt att komma iväg lite på tu man hand, även om det kommer bli några timmar i bil.

5 thoughts on “Nu börjar man leva igen

Add yours

  1. Känns som de flesta fått en energi och vill börja leva igen. Visst är det skönt att kunna börja umgås med människor, det har man verkligen saknat.

  2. Nu har dom ju öppnat upp för alla vuxna i VG regionen och det är en stor lättnad. Jag var fullvaccinerad redan i mars så snart är det väl dags för påfyllning igen. Kan tänka mig att det kommer behövas under flera års tid. Vi behöver verkligen den där sociala biten nu, tror många saknar det.

  3. Det är skönt att vaccinationerna rullar på ännu om jag är skeptisk till dem. Imorgon tar jag dos 2 och räknande värsta biverkningarna eftersom jag fick typ covid andra gången efter första.

    Men ja vad skönt att Sverige vaknat igen

  4. Ja det är så skönt och härligt att man nu äntligen kan våga göra lite mer och att man är vaccinerad, lycka till med din andra spruta, jag ser fram emot jag med tills jag är färdigvaccinead också. I dag mår jag bra igen, hade två vissna dagar, men idag är jag som vanligt

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: