Tur och retur till Malmö på lördagen

Den har helgen har det varit mycket bilåkande, och det började på fredags eftermiddagen då vi satte oss i bilen och åkte ner till mina föräldrar. Jisses, vad saker som ska med i bilen för en natt när man har småbarn! Men Tenhult var bara ett delmål på den egentliga resan.

Dagstur till Malmö

På lördagsmorgonen fick M och W stanna kvar hos mina föräldrar för en heldag med mormor och morfar. Jag och Joakim satte oss i bilen och åkte ner till Malmö, hade ett möte(mer om det framöver), gick en sväng och åt lunchbuffé på Linnea & Basilika i Malmö innan vi satte oss i bilen för att åka de 3 timmarna hem till mina föräldrar, och för att sedan åka ytterligare 1,5 timme till Linköping.

Kan säga att vi hade lätt träsmak i rumpan efter allt bilåkande. Men inte en enda tråkig stund under den närmare 8 timmar långa bilfärden. Det var poddar, diskussioner och till och med lite poesiskapande! Med andra ord hade vi en väldigt lyckad och trevlig tur till Malmö, där vi bara var Elina och Jocke, och inte rollerna som mamma och pappa. Sådana stunder är så viktiga ❤️

6 thoughts on “Tur och retur till Malmö på lördagen

Add yours

  1. Så viktigt att få slippa rollen som förälder en stund och bara tänka på sig själv. Mysigt att få bara vara ni två en stund. Älskar roadtrips, skratta och prata i bilen är väldigt givande. Tror man kan ha de bästa samtalen i bilen, för då ska ingen någon annanstans.

  2. Vad trevligt med en “liten” roadtrip. Så viktigt att få vara vuxna eller ett par och inte bara föräldrar. Blir nyfiken på mötet nu, men låter som du kommer dela med dig av det längre fram.

  3. Jag gillar verkligen Malmö även om det var kanske snart tre år sedan jag var där .Egentid med sin älskling är så viktigt att ta sig både stort och smått

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d