Bilbygget är färdigt!

Ni som följt bloggen en längre tid vet om att Joakim har hållit på att bygga en bil det senaste året, och nu är den klar!

Som han har hållit på med denna bil, och pratat så mycket om den så jag velat sätta en munkavel på honom bara för att han ska sluta. Ja, jag har varit lätt trött på att bilsnack emellanåt.

Men det är hans intresse och det respekterar jag, dessutom har det hållit honom sysselsatt. Han är otroligt duktig när det kommer till sådana här saker. Han har byggt hela bilen själv, och tillverkat egna delar. Han har bland annat gjort karossen i glasfiber, insuget i motorn ritade han i CAD och skrev ut med 3D-skrivaren, svetsat ramen och designat hela bilen.

Det har varit en del missöden, och han har fått tänka om under tidens gång. Felbeställningar, leveranser som drar ut på tiden, och allmänt strul när han håller på att meka. Tanken var att bilen skulle bli grå, men gelcoaten blev grön likaså postnords bil när paketet läckt.

Självklart har han även fått lite assistans av Melissa som både skruvat och varit med och provkört bilen.

Det som återstår är att få den godkänd hos SFRO och vägregistrera den.

Nu kommer den stora frågan, vad ska min rastlösa man göra nu?

9 thoughts on “Bilbygget är färdigt!

Add yours

  1. Wow, det var grymt gjort. Helt klart måste det vara ett stort intresse då man klarar av det. Kan det bli en motordrottning av lilla Melissa sen så mycket som hon är med 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: