Jobb i värmen avslutades med grillning

Även idag fortsatte vi med staketet, och vi har satt upp nästan allt stängsel. Det tar ju lite tid, speciellt när det är två barn som ska skötas samtidigt. Så det blev ju en hel del spring mellan för min del. Vi har varit ute i stort sett hela dagen i värmen och jobbat på. Resultatet blir superbra, kommer bilder på det imorgon när vi är klara med stängslet. Sen ska det även göras grindar, men det kommer senare. Tills dess så får det bli en provisorisk lösning.

Grillkväll med grannarna

Ikväll var vi bjudna på grillning hos en granne. Bartolo fick även följa med, och springa av sig i deras inhägnade trädgård. Han gjorde inte försök att försöka smita ut trädgården, vilket känns bra inför att han ska vara i vår trädgård. Han fick även träffa på deras hundar på en promenad innan jag gick hem med honom. Melissa och deras dotter har lekt på, och det har skrikits ordentligt, som det kan göras med två stycken tvååringar. God mat och dryck och trevligt sällskap. Någon direkt lugn och ro blir det inte när det är småbarn inblandade, men det var riktigt skönt att kunna sitta ner och prata samtidigt som barnen sprang runt och lekte i kvällssolen. Och nu sover både Melissa och Bartolo gott kvällens aktiviteter.

5 thoughts on “Jobb i värmen avslutades med grillning

Add yours

  1. Härligt att bli bortbjudna på grillning efter jobb med staketet. Härligt att trötta ut både barn och hund.

  2. Härligt att hunden verkar trivas hos er, är ju olika vilka bakgrunder hundar har när man adopterar dom så då är det ju toppen att det fungerar så bra.. Ja, det är fullt ös med tvååringar, min dotter är bara 20 månader men hon är lång för sin ålder precis som storasyster och jätterörlig, igår gick och sprang och klättrade hon i en timme i sträck utomhus och ändå var hon inte ett dugg trött.. önskar man själv hade lika mycket energi, då skulle man få mycket gjort på dagarna

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: