Skogsutforskning och varm löptur

Idag blev det upptäcktsfärd i skogarna omkring där vi bor. Så vi kört runt med bilen, hittat ett ställe och sagt “vi stannar här och ser vad som finns”. Så vi har trampat runt i skogarna. Vi hamnade bland annat på en båtplats för Storsjön. Till Melissas förtjusning så fanns det även en bro att gå över och blåbär att stoppa i munnen. När vi kom hem så satt det väldigt fint med hemgjord citronglass, melon och nektarin. Varför har vi inte testat att göra citronglass innan? Så himla gott och fräscht!

På eftermiddagen blev det även en löptur borta i spåret. Bartolo fick testa springa ett varv, vilket fungerade alldeles utmärkt. Men sen fick han vila då vi inte ville att han skulle bli för varm. Men när vi kom hem sprang han av sig i trädgården, så han hade nog kunnat springa något varv till! För min del blev det två varv, vilket känns jättebra. Speciellt när jag inte tränat då jag har haft förkylningssymptom av och till i tre veckor! Men nu är vi på spåret igen.

Efter mördarsnigelsjakt i trädgården, så avnjuter vi nu varsin drink ute på altanen tillsammans med en omgång skippo.

Hur har er fredag varit?

18 thoughts on “Skogsutforskning och varm löptur

Add yours

  1. Det är ju det roligaste sättet att upptäcka på – att bara gå i nya områden så där.
    Mums med citronglass! Hur har du gjort den?

  2. Åh så mysigt att åka omkring sådär spontant och upptäcka nya platser i skogen! Det tycker vi också om att göra. Citronglass låter riktigt friskt och gott, så sån skulle jag också vilja göra😊

  3. Jag älskar skogen och jag säger det ofta att är det något som jag saknar med huset och dess omgivning så är det skogarna. Snart måste jag helt klart ge mig ut där igen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: