Efterlängtat regn och kalas

Igår kom det efterlängtade regnet. Det har varit så många soliga och varma dagar nu, så det behövdes en dag med regn. Så då tog vi tag i alla saker som blivit lidande av det bra vädret, så som tvätt och städning, sådana där saker som man inte vill hålla på med när man kan vara ute och njuta av det vackra vädret. Fast man går och stör sig på hur det ser ut, men man sparar det till en regnig dag. Hela huset städades och det blev även en snabbputsning av fönstren på insidan.

På kvällen hade vi bjudit över grannarna tvärs över på grillkväll, men eftersom vädret inte var det bästa så fick vi sitta inne och äta. Men grillat och en lyckad kväll blev det. Melissa var överförtjust att få leka med deras äldre barn, och vi vuxna kunde sitta och smutta på lite vin och småprata. Deras djurrädda dotter vågade till och med klappa Bartolo under kvällen, vilket var ett väldigt bra betyg!

BVC och kalas

Idag var det BVC besök för Wilhelm på förmiddagen. Vår lilla pojk växer så det knakar, 4 cm har han växt på en månad! Huvudmåttet var tack och lov detsamma som förra månaden, skönt att det inte ökat något. Vi har fortfarande inte fått svar från MR, men vi resonerar så att om det vore att något behöver åtgärdas akut så hade de hört av sig tidigare. Men det återstår att se när vi får svaret. När han fått sin vaccination så åkte vi vidare mot Jönköping för att fira Joakims mamma som fyller år idag. Så vi har firat med god mat och tårta. Det har även blivit promenad så att hundarna fick bekanta sig med varandra. Det var sådan där härlig luft och temperatur så det kändes som att man skulle kunna promenera i evigheter, om inte regnmolnen hängde på himlen. Melissa fick även en ny klänning som hon gick runt i resten av dagen.

Så nu har vi haft två fullspäckade dagar, då det ska bli skönt med en dag utan planer imorgon!

Har ni några planer för morgondagen?

6 thoughts on “Efterlängtat regn och kalas

Add yours

  1. Vi har fortfarande inte fått något regn i sommarhuset, men hemma i stan har det tydligen regnat. Det behövs verkligen regn nu.
    Oj så lik M är dig! Har inte sett det så tydligen innan, men sista bilden är verkligen en kopia av dig!

  2. Skönt att få huset städat när det regnade, lika bra att passa på då. Kul med grillning med grannarna och jag kan verkligen tänka mig att det var kul att leka med de äldre barnen.

  3. Vad skönt att få det städat när man inte kan gå ut för att det regnar 😊 när det regnar här sätter jag Karim vid tv och städar jag med 😊 bara för att ha något att göra

  4. Ja man tycker ju de borde hört av sig då, men svaret kommer nog snart. Annars kan ni ju alltid ringa, det gör jag ibland då svar dröjer. För när svar dröjer ibland kan det vara så att det inget är och då återkopplar de inte. Ja nu är det väl såklart inte så i detta ärende, men för mig har det varit så när jag varit på undersökning och inget hört. Samt så bra att det gick bra med vovven och att flickan vågade klappa, bra betug

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: