Tidig morgon med Ullared

I fredags blev det en tidig morgon för min del. Strax innan klockan sex så satte jag mig i bilen och började köra ner mot Bredaryd, för att möta upp mina föräldrar och min farmor ute i min farmors sommarstuga. Jag hade laddat med en termos te och en macka att ta på den 2,5 timmes långa bilresan.

När jag kom dit så blev det en liten snabb frukost innan vi åkte till dagens mål – Gekås Ullared. Det blev ett par timmar i varuhuset, och jag hittade det mesta på min långa inköpslista. Mestadels var det barnkläder då Melissa börjar komma upp i storlekar där vi inte har några kläder alls! Wilhelm ärver kläder både från Melissa och sin kusin, men han fick lite nytt han också. Vissa storlekar slits ju mer, speciellt när de börjar krypa. Så jag fick fylla på en hel del byxor. Annars blev det lite kläder till mig och Jocke, julklappar till barnen, lite saker till Bartolo, och mycket allmänna förbrukningsvaror som behövde fyllas på i förrådet. Wilhelm fick även en ny lampa till fönstret, som var mycket trevligare än den vita vi hade där när rummet inte användes.

Det var ganska lungt med folk, vi behövde inte köa in. Folk höll avstånd, och vi behövde bara köa 5 min på vägen ut. Den längsta kön vi stod i var när vi skulle köpa lunch. Det var en trevlig utflykt, men fy vad det tar på krafterna att gå i ett varuhus så länge! Tur att vi åker dit max en gång per år! Jag var hemma hos familjen igen strax efter klockan sju, och när vi packat upp allt var jag helt slut efter att ha suttit så mycket i bil och handlat.

7 thoughts on “Tidig morgon med Ullared

Add yours

  1. Vi var där för någon vecka sedan och åker också dit en gång om året, dock var vi inne betydligt längre än 2 timmar 😀

  2. En tur till Ullared är aldrig fel även om det tar på krafterna. Vi är där ett par gånger per år och tar det ofta i samband med att vi hälsar på svärföräldrarna som bor just i Falkenberg. Då jag var ensam med barn var just Gekås min räddning. Priserna har väl gått upp en del sen dess, men fortfarande så billigt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: