Staket och kontorfix!

Helgen lider redan mot sitt slut, känner att vi hade behövt någon dag extra!

I lördags var vi i väg på en shoppingtur. Det blev en ny telefon till både Joakim och mig, ett nytt abonnemang till honom då han i nuläget har en jobbtelefon, vi gick även in på Hööks och köpte ett springbälte och koppel – vilket jag testade idag när Bartolo och jag var ute och sprang med en granne och deras hundar. Ett väldigt skönt bälte att ha, och väldigt behändigt att Bartolo sitter fast i midjan i stället för att behöva hålla kopplet i handen. På vår shoppingtur köpte vi även ståltråd som vi har trätt mellan mellanrummen i fårstängslet, “sytt staketet” som vi sagt här hemma. Ståltråden räckte tyvärr inte då vi kom på ett annat sätt att “sy” så att det skulle hålla bättre, så Joakim får stanna förbi efter jobbet imorgon och köpa mer så vi kan göra klart.

Omorganisering i kontoret

Ett av dagens projekt har varit att organisera om i kontoret, då vi båda kommer spendera mycket tid där inne framöver. Så vi har flyttat runt mellan hyllor och lådor, sorterat, slängt, och ska lägga ut en del saker på försäljning.

Work in progress!

Det är lite kvar att göra för att få till det sista, men vi har fått till en bra början i alla fall!

13 thoughts on “Staket och kontorfix!

Add yours

 1. Vad smidigt att sätta fast honom i ett bälte. Har aldrig sprungit med hund men vet hur bökigt det kan vara tillräckligt nog med vanligt koppel å bara gå. Så skönt att ha händerna lite mer fria.

 2. Härligt att ni tog tag i arbetsrummet. Alltid skönt när det är klart sen. Vi håller också på med vårt kontor/arbetsrum. Men det är ett större projekt 😅
  Åh, sånt där bälte kanske man ska skaffa sen när vår valp inte är valp längre. Älskade ju att springa förut ☺️

 3. Sånt där magkoppel har jag testat för att lätt kunna ha med mig Sid när jag fotograferade, det var verkligen inte något för mig. Det kändes som att jag inte hade någon kontroll över honom. Det är förvisso lite komiskt eftersom Sid är en liten hund och syrran gick med två huskys med det magkopplet. Haha

  Jag älskar att organisera och fixa till. Det är så kul! Ska snart börja med vårt vardagsrum.

  Hoppas ni får till staketet som ni vill.

 4. Sådant midjebälte hade vi till vår vovve och det var guldvärt då man var gravid och så även då man fått Bellis och inte hade händerna lika fria på samma vis då man var ute och gick. Det finns även bra koppel då om ni vill ha det till med expender i som gör att både selen och kopplet tar ryck så blir det väldigt bra och ergonomiskt för både dig och vovven, =D

  Bra med staketet och så bra att ni syr det nu då så vovven inte kan få nya infall =D

 5. Toppen med ett bra hemmakontor, det har jag också och det är verkligen bra eftersom man annars lätt hittar annat att göra när man jobbar hemifrån..Nya mobiler är också bra, jag väntar just nu på våra nya som jag beställt. Stora dottern behövde ny då hon tappat sin och jag har skaffat en ny då min gamla är defekt

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: