Regniga dagar

Just nu är det riktigt höstrusk med mycket regn här, och det ser ut som att det kommer regna hela dagen idag också. Men nu när man har hund så får man snällt ge sig ut i regnet ändå, och har man rätt kläder på sig så är det inte så illa när man väl är ute. Dock så vill han absolut inte gå ut med Joakim på morgonen om det regnar mycket. Då stannar han på garageuppfarten och vägrar gå en meter till, tills Joakim vänder och går mot dörren igen. Då trippar han så nöjt tillbaka så.

Dessa regniga dagar så är det innelek som gäller. Det pusslas, ritas, målas med målarfärg och pysslas. Vi har en glitterbox från Panduro som är väldigt uppskattad här hemma – speciellt de glittriga klistermärkena. Dock så hamnar en hel del överallt på både golv och bord, men det är ju tur att det går snabbt att städa! Idag tänkte jag att vi ska göra lite figurer med piprensarna på vår pysselstund, vi får se hur det går.

Annars känns så är det ganska så fullt upp med saker som ska göras förutom vardagsbestyren. Jag fick i väg två overaller som jag sålt vid Tradera igår, inbjudningarna till Wilhelms dop har skickats – nu gäller det att planera och fixa inför det, och igår kom ett paket från matsmart med lite påfyllning till hemmet.

Jag kunde verkligen inte hålla mig igår, jag var tvungen att ta en bild när dessa två somnade bredvid varandra i soffan framför Nicke nyfiken igår.

Hoppas ni haft en bra start på veckan!

13 thoughts on “Regniga dagar

Add yours

  1. Jag älskar att ta på mig regnkläder och bege mig ut på promenad när det regnar. Ju mer desto bättre. Men det ska vara när jag själv vill, inte ett måste.

  2. Vilken härlig bild! <3
    Nej, regn och rusk föredrar jag att hålla mig inomhus, men som du skriver, som hundägare måste man ut ändå ibland. Idag på lunchen försökte jag locka någon av mina kollegor att gå med min hund, men de var inte så sugna, haha! Ikväll blir det tända ljus, te och filt i soffan här -. för fy vilket rusk det är!

  3. Men myyyys! Barn och djur är så fina tillsammans. Vår pälsboll vägrade att gå ut vid regn, det blev som mest en snabb kiss direkt utanför trappen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: