Vädret tillät staketfix och träning

I måndags eftermiddag hade Joakim köpt mer ståltråd och efter regnar hela dagen var vädret på vår sida så vi gick ut och “sydde” klart den sista biten av staketet. Vilket blev jättebra! Den smala ståltråden är stark och smälter in i omgivningen så man ser den bara från vissa håll. Vi har bara “sytt” de tre raderna i mitten för det var där Bartolo tog sig ut innan. Så testar vi att ha det såhär så får vi se om han lyckas ta sig ut igen eller inte. Den närmaste tiden får han även ha på sig selen i trädgården så han får svårare att ta sig ut, och om han skulle lyckas så blir det lättare att få tag i honom.

Vi fick vara regn på morgonen igår, så på eftermiddagen blev det ett svettigt tabatapass på altanen – kan knappt gå idag! Älskar att man inte behöver åka iväg eller träna en lång stund för att få resultat. Igår var det altankanten som var mitt träningsredskap, och 20 minuters hög intensiv träning duger gott och väl! Och det är definitivt bättre än inget allt, all form av träning är bättre än ingen alls.

Jag har även insett att jag behöver nya gympaskor – sliter ut dem så himla snabbt! Jag kan inte bara beställa hem ett par, utan måste prova i butik eftersom jag väldigt lätt får skoskav. Men det får fixas en annan dag.

Har ni något favoritmärke på gympaskor?

8 thoughts on “Vädret tillät staketfix och träning

Add yours

  1. Jag beh också nya gympaksor när jag tränar, annars skaffade jag mig nya sneakers med högre sula i våras, men så bra med staketet, nu hoppas vi att han inte tar sig ut mer och ja träning ger färdighet så bra med sele till att börja med

  2. Hoppas han stannar kvar på gården nu.
    Det där med träningsskor är svårt tycker jag. Jag har använt Asics i flera år och när jag tog på mig de jag använt i ett år fick jag skavsår. det är märkligt måste jag säga och måste definitvt bero på min fot. Svårt är det i alla fall tycker jag att hitta perfekta träningsskor.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: