Muffins och fotografering

Idag har regnet smattrat mot rutan nästintill hela dagen. Så det har bara blivit obligatoriska rundorna med hunden, annars har vi hållit oss inne. Idag fick vi hem Wilhelms doppresent, och den blev så bra! Det har även blivit en dubbelsats zucchinimuffins med blåbär och citron. En del av dem är tänkta till Wilhelms dop i september. Vi har valt att göra det betydligt mindre än Melissas, och om alla kommer så blir vi 18 stycken totalt.

6 månaders fotografering

Tänk att det redan har gått 6 månader sedan vår lilla pojk kom till oss. Tiden bara rusar fram, och ibland vill jag bara att tiden ska stanna. Innan vi vet ordet av kommer han springa omkring, ge oss skratt, kärlek och gråa hårstrån precis som hans storasyster. Hur som helst tänkte jag att jag skulle passa på att ta lite bilder på Wilhelm idag. Jag fixade iordning, och började. Det tog inte många sekunder innan min “fotostudio” invaderades av fler som ville vara med på bild. Så det fick bli lite bilder på dem också.

Nu ska jag tända lite ljus när regnet och blåsten härjar utanför, och ta mig lite egentid med skrivandet.

Hur har vädret varit hos er idag? Har ni också drabbats av regnet?

9 thoughts on “Muffins och fotografering

Add yours

  1. Men wow vad barnen är lika! Så häftigt! Har du någon bild på M när hon var 6 månader för att jämföra?
    Vi har också haft regn i princip hela dagen.

  2. Ja, med andra barnet går det jättefort, min lilla dotter fyller 2 år i november och det känns som att hon kommer vara 12 år som min stora dotter på nolltid om allting ska fortsätta i detta tempot

  3. Vilka fina bilder på dina guldklimpar. Kul att föreviga med månadsbilder då tiden går så fort när de är små.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: