Lemonad, bubbelpremiär och kreativa Elina

Ännu en dag med regn, men det har faktiskt inte gjort något idag. Jag började morgonen med ett tabatapass innan Melissa vaknade, sen när hon var på förskolan blev det hundpromenad, Wilhelm mys och lite jobb innan det var dags för hämtning.

Kylskåpsrensning gav lemonad

Idag tog jag tag i att rensa lite i kylskåpet. Vi köper ofta ät-snart grönsakslådor, och nu när jag gör mycket barnmat så är de perfekta. De senaste gångerna har det varit mycket citroner i lådorna. En del har använts i mat och bakning, men nu var det dags att göra något med resten innan de blev dåliga. Så idag blev det en omgång lemonad. Så himla gott! Vi brukar även kolsyra lemonad med soda streamen – toppen gott!

Idag blev det bubbelpremiär för Melissa, och med det menar jag badbubblor. När jag var i Ullared köpte jag badbubblor ifall hon skulle börja vilja bada igen, och nu när hon trivs som fisken i vattnet igen så åkte bubblorna fram – en riktig hit. Medan hon badade, plockade jag fram lite saker jag behövde kolla igenom inför Wilhelms dop och satte mig på golvet vid badkaret. Vid Melissas dop hade vi en vimpel med hennes namn, så jag tänkte vi skulle ha samma för Wilhelm. Jag satte mig och kollade igenom lådan, hittade alla bokstäver. När jag lägger ut dem på golvet inser jag att det ett L är feltryckt, och det finns inga fler i lådan. Då fick kreativa Elina komma fram och ta en av de tomma vimplarna och göra ett eget L. Måste ändå ge mig en liten klapp på axeln att jag fick till det.

Ikväll blir det tända ljus, spel och kolsyrad lemonad. Hur spenderar ni er fredagskväll?

8 thoughts on “Lemonad, bubbelpremiär och kreativa Elina

Add yours

  1. Så krativt du fixar och gott att göra egen lemonad. Samt jag kikade också på det igår och många av de som vann hejade jag på, jag är glad att Tunna Blå Linjen fick så många priser för det är en av de bästa serierna som sänts

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: