Veckans fem positiva

Dagarna rusar förbi och även denna söndag kör jag Minas veckans fem positiva. Här är punkterna som jag vill lyfta lite extra denna vecka.

1. Göta Kanal

I lördags åkte vi en kryssning på Göta Kanal, fram och tillbaka mellan Berg och Borgensberg åkte vi. Ingen av oss hade slussat innan så det var en rolig upplevelse även om vädret inte var det bästa.

2. Träffa släkten

Den här punkten hänger ihop med föregående då vi åkte på kryssningen tillsammans med mina föräldrar, syskon med respektive och barn, min morfar, farmor och min morbror med familj. Det var kul att få träffas allihop igen.

3. Bra rutin på träningen

Denna vecka har träningen fungerar väldigt bra. Jag har fått till två tabatapass och ett löppass, och det är jag nöjd med.

4. Rensning i köket

En dag när det regnade passade jag på att rensa i kök och kylskåp. Då fick citronerna som börjar se lite ledsna ut bli en god lemonad. Det är så skönt att tagit tag i köket igen, och kunna få lite god dricka är ju plus i kanten.

5. Fina kort på barnen

I torsdags så blev Wilhelm sex månader, och då bestämde jag mig för att fota honom lite. Självklart ville både Melissa och Bartolo också vara med, så det fick bli bilder på dem också. Det blev en del riktigt bra bilder, och det är så roligt att ha bilder på barnen som minnen framöver.

Vad har varit extra positivt under er vecka?

10 thoughts on “Veckans fem positiva

Add yours

  1. Jag skulle gärna slussa på Göta Kanal, det finns på min lista över saker jag ska göra någon gång. Mitt bästa den här veckan är att vi börjar se slutet av vårt bygge, äntligen 🙂

  2. Vilken bra lista du fick till! Och fina foton på familjen!
    Tänker varje dag att jag ska ta tag i vissa skåp och lådor och rensa, men det kommer alltid något emellan.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: