Vad vi har att vänta oss i höst

Första september- för en del är det sensommar och för andra höst. Nu har det varit riktigt fint väder och skönt att vara ute de senaste dagarna. Men man börjar blicka framåt och planera hösten.

Stor förändring i tillvaron

Det kommer verkligen att bli en stor förändring här hemma nu när Joakin har sagt upp sig, och från och med 1 oktober ska han enbart jobba med sitt eget företag. Så det kommer vara en omställning att vi båda är hemma om dagarna och vi pratar mycket om hur vi ska lägga upp det så att vi kommer störas av varandra och vad som behöver göras och ändras i rutiner och i huset. Vi har även börjat diskutera hur vi ska göra med föräldraledigheten framöver, och hur den ska delas upp.

Många roliga saker att se fram emot

Vi har planerat in flera roliga saker som ska ske under hösten. Tycker hösten går så mycket snabbare då och man behöver de där roliga stunderna när mörkret och rusket är här. Lite av allt som vi har ser fram emot är:

 • Visingsö marknad
 • Dop för Wilhelm
 • Två födelsedagar, Joakim och jag fyller båda år på hösten med 15 dagars mellanrum.
 • Skapardag med alcohol ink tillsammans med hela familjen, min svägerska håller målarkurs med den tekniken på folkuniversitetet i Jönköping så vi får en liten privatkurs. Vem tror ni får till den snyggaste tavlan – jag eller Joakim?
 • En mor-dotterdag med min mamma.

Det kommer säkert komma till fler roliga och mysiga aktiviteter och utflykter i höst. Har ni planerat in något roligt nu under hösten? Och har ni något knep för att hålla humöret uppe när mörkret kommer?

9 thoughts on “Vad vi har att vänta oss i höst

Add yours

 1. Vilka härliga planer ni har att roa er med. Själv har vi två barn kalas planerade som vi ska gå på och jag sk iväg snart på kick off med nya jobbet. Annars är kalendern tom,vilket den sällan brukar vara.
  Kram Kajsa

 2. Den där skapardagen låter superspännande! Ska bli kul att få se era alster sedan 🙂
  Ja, vad har vi inbokat… en världsmiddag denna helgen, och sälsafari! Annars blir det mest småsaker, någon middag med vänner och en tur till sommarhuset.

 3. BQ och jag har varit hemma båda två i över ett år, jag plugga heltid och han jobba hemifrån, men faktiskt det funkar. Samt mysigt att ta paus med varandra osv. Ni hr ju mysigt att se fram emot med

 4. Ni har ändå en hel del att se fram emot i höst. Själv har jag inga planer och som är läget är just nu orkar jag inte ens tänka på det.

 5. Ni ser ut att ha mycket kul och spännande framför er. Viktigt att ha saker att längta till också. Marknad är kul. På fredag är det markand här tydligen i centrum får se vad det blir för något

 6. va mkt ni har framför er att se fram emot 🙂 bra att ni kan samtala o diskutera hur saker kommer vara framöver 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: