Saker börjar lösa sig

Idag har varit en sådan där dag då det börjar kännas som att saker börjar lösa sig och avslutas. En dag som lämnar en bra känsla i kroppen.

Idag gick Melissa upp till 4 timmar på förskolan i stället för tre. Och det gör en stor skillnad kan jag säga, mellan 9-13 så hinner man göra en hel del utan att behöva stressa. Men hon har inte riktigt ställt om sig, så det blev ingen sovmorgon idag inte när hon var uppe klockan 06.00. Men jag och Joakim fick stå och vika tvätt tillsammans vid 06.30 innan han åkte till jobbet, och det var ju mysigt att kunna stå och småprata lite.

Som jag sa så känns det som att saker börjar lösa sig. Idag fick jag tag på barnmottagningen och frågade om svaret på Wilhelms MR-undersökning, och hon jag pratade med var väldigt förstående och sa att hon ska se till att svaret kommer snart. Hoppas att det gör det också så vi vet hur läget är. Jag hörde även av mig till prästen om dopet som är om två veckor, då jag inte hört något från dem än. Men nu är ett dopsamtal inbokat. Ett större jobbprojekt blev också klart idag och en sista present till Joakim som fyller år nästa vecka beställdes. Nu behöver jag bara få kontakt med organisationen som vi adopterade Bartolo ifrån då det strular med ägarbytet hos jordbruksverket, och jag har mejlat organisationen om det men inte fått svar – att behöva jaga folk såhär tar vara tid och energi.

Joakim hade gokart med jobbet idag, och kom därför inte hem förens vid 20 ikväll, så jag har varit ensam med barnen. I vanliga fall brukar jag tycka det är så skönt när han kommer hem så jag kan få lite avlastning, men idag har det mesta flutit på bra och jag har haft en bra känsla i kroppen. Melissa och jag passade på att bocka av ett till av bakverken inför dopet. Idag blev det Sega rutor med blåbär.

Och för den som undrar så vann Joakims lag gokarten, och han hade den snabbaste varvtiden. Gissa om någon var mallig när han kom hem.

Hur har er torsdag varit?

8 thoughts on “Saker börjar lösa sig

Add yours

  1. Vad härligt att hon får gå 4 timmar på dagis istället för tre då hinner hon att leka lite innan du kommer och hämtar henne. Sådana där svar tar tid och det är så irriterande 😊..
    Vad kul att ni bakade lite och att hon va med.

  2. Ibland är det skönt med sådana dagar, när man bara betar av en massa saker! Och vad härligt att dagen flutit på bra med barnen. Du verkar vara så himla bra på att planera och förbereda, som kakorna tex. Grymt!

  3. Skönt att det ordnar sig mer och mer. Samt också jobbigt att behöva ringa runt och få svar, det tar ju på krafterna när man måste göra sådant, men hoppas ni får svar på MR snart

  4. Så skönt då man kan bocka av saker och det bara löser sig. Tycker det tagit lång tid för att få svar angående röntgen. Ni måste ju undra…

  5. Det är så skönt att kunna checka av saker från listan och bara lägga dem bakom sig. Trist att det strular med ägarbytet, hoppas att det löser sig på bästa sätt.

  6. Allt detta ringande och fixande mellan olika saker tar verkligen energi och tid. Hoppas det löser sig snart med hunden. Gokart är superkul även om jag är lite rädd för att krocka

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: