Bvc besök och löpning i skogen

Efter förra veckas regn och rusk är det riktigt skönt att solen och även värmen är tillbaka. Än så länge får vi hålla i sommaren lite till. Här hemma flyter allt på, och det känns som att dagarna går in i varandra. Det finns hela tiden saker att göra och lugna stunder, ja dem blir det inte så mycket utav och min hjärna går på högvarv för det mesta.
Idag kom Joakim hem tidigare på eftermiddagen så jag kunde åka till bvc med Wilhelm utan att behöva ha med Melissa. Det var vägning och mätning som vanligt, och som vanligt vid sex månaders kontrollen var det även läkarbesök. Jag pratade med dem om att vi fortfarande inte fått svar på MR-undersökningen som gjordes i början juli, och vi kollade i hans journal. Vi kunde läsa oss till att det verkar som det ska vara en uppföljning om ett år. Men jag fick även veta vart jag ska ringa om svaret, så det får hamna på morgondagens agenda och förhoppningsvis får vi lite mer information framöver.

I och med att Joakim var hemma tidigare så kunde vi även komma iväg tidigare på dagens löptur. Det blev två varv i spåret för både mig och Joakim. Jag har lite träningsvärk efter gårdagens tabatapass där jag fokuserade mest på bål och armar, och undrar hur benen kommer kännas imorgon. Att springa med Bartolo känns ganska bra i benen dagen efter. Jag gillar verkligen vårt upplägg när det kommer till löpningen, alla följer med till skogen. Den som inte springer tar hand om barnen och leker i skogen, sedan byts vi av. Det fungerar hur bra som helst.

En favorit efter vi har varit ute och sprungit är kesoplättar, och det blev det även denna kväll. Jag åt skivad melon och apelsin till mina, medan Melissa och Joakim körde med grädde och sylt.
Vad brukar ni vilja ha till pannkakor/plättar?

7 thoughts on “Bvc besök och löpning i skogen

Add yours

  1. 6 månader redan? Tiden springer verkligen iväg. Tyckte inte det var längesen du var gravid. Vad skönt att ni hittat ett system som fungerar för er då det gäller träningen och att ni kan samarbeta runt omkring det.

  2. Jag har aldrig ätit keto plättar men det lät gott 🙂 skönt att solen är tillbaka här är vädret ganska trist i dag ❤️

  3. Ja jag har också funderat om svaret på MR, så oj har ni ej fått svar än, konstigt. Men vet att de hör numera inte av sig om allt ser bra ut, dock i sådant här läge vill man ju ha en dialog vilket som

    Skönt med löptur och kesoplättar är gott

  4. ja även om man gillar hsten så va det väldigt jobbigt med sp mkt regn att man blev sjuk pgrav det. nu är det lagom o luftigt väder 🙂

  5. Härligt när man kan få in träningen att fungera så. Att turas om så att barnen får vara ute och att man själv får sin träning. Saknar att springa i skogen. Det får nog bli min grej i höst 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: