Loppisfynd på hemmaloppisar

Först och främst vill jag tacka för alla fina och stöttande kommentarer på gårdagens inlägg om svaret på Wilhelms MR-undersökning. Det värmer så mycket!

Denna helg är det loppisar runtom i samhället vi bor i och på gårdarna utanför. Vädret var himmelskt med strålande sol och frisk luft, så det var ett givet val att passa på att gå runt och kika. Vi började att gå igenom samhället där folk ställt upp lite loppisstånd lite här och där. När vi var klara i samhället satte vi oss i bilen och åka ut på gårdarna i omnejden. Vi gick in i olika ladugårdar och kikade, och vi hittade faktiskt en del! Det blev vinterskor, mössa och vinterkläder som båda barnen kan ha. Och en vårjacka och vantar till Melissa. Vi hittade även en arbetsbänk för barn som nu fått flytta in i garaget, gissa om Melissa är nöjd? Vi hittade även några julklappar som vi väljer att inte visa här. Allt för en prislapp på totalt 160kr! Det är ju perfekt att handla framförallt barnkläder på loppis. På ett ställe fick vi även gå in och klappa hästarna, och åsnan. Så mjuk päls åsnan hade, det var jag inte riktigt beredd på.

När vi åkte runt bland gårdarna kände vi mer och mer att det är så vi vill bo. En gård på landet, och vem vet, en dag kanske vi kommer dit!

Brukar ni handla på loppis?

14 thoughts on “Loppisfynd på hemmaloppisar

Add yours

  1. Ja, handlar ofta på loppis, man kan hitta många billiga fynd som är fina till barnen där och sälja är också riktigt bra..Hoppas att allt fortsätter i rätt rikning för W och att han slipper besvär framöver

  2. Handlar aldrig på loppis. Två av mina barn säljer en del på loppis däremot. Mycket barnkläder blir det, Min man gillar att gå på det, men det är inte alls min grej om jag ska vara ärlig.

  3. Jag gillar loppisar. Nåågot som jag gillar mkt är att både handla och sälja på Sellpy som är second hand fast i ordnade former eller vad man säger. När vi är på Ön om somrarna brukar vi göra en loppisrunda. De senaste åren har det varit lite klurigt med dem pga Corona såklart

  4. Men så kul med loppis det var en evighet sedan jag var på en 🙂 Man kan hitta så mycket roliga saker där om man väl hittar nått fynd 🙂

  5. ja man kan ju verkligen hotta bra o billigt prosvärt för pengarna. vilken myssig dag ni fick 🙂

  6. Alltid kul att fynda på loppis. Kul att kunna gå runt i byn och promenera runt bland loppisborden. Härlig bonus att få klappa djur också.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: