Septembers första fem positiva

Vi kör Minas veckans fem positiva även denna söndag. Tycker att det är ett fantastiskt sätt att avsluta veckan med att tänka på vad som varit extra positivt.

1. Svar på Wilhelms MR-undersökning

Denna veckan fick vi äntligen svaret på MR-undersökningen som gjordes på Wilhelms huvud i juli. Han har ett godartad förstorat utrymme, inget allvarligt och de kommer följa upp det med kontroller. Och än en gång är jag så otroligt tacksam att vi bor i Sverige och kan få alla dessa undersökningar och kontroller.

2. Soligt och varma dagar

Förra veckan hade vi riktigt busväder med regn och rusk. Men denna veckan har solen varit framme, och på dagarna har det verkligen känts som sensommar med värmen. Jag har kunnat gå promenerader i linne och vi har kunnat sitta ute och fika. Vi njuter för fullt!

3. Loppisfynd

I helgen var det loppis i området och gårdarna runtomkring. Vi passade på att kika runt och gjorde flera fynd och fick även klappa både hästar och en åsna.

4. Trädgårdsfix

Vi har även passat på att fixa lite i trädgården. Träd har beskurits och jordgubbsnätet plockats bort inför vintern. Det var den första frosten igår, och efter det var det fritt fratt att plocka av våra aroniabuskar.

5. Full fart i köket

Denna veckan har det blivit mycket gjort i köket. Det har blivit mat till Wilhelm bland annat en äppel- och russinkompott som han var riktigt förtjust i. Det har blivit både sega rutor och drömmar bakade till Wilhelms dop. Och de nyplockade aroniabären fick bli till en omgång saft!

10 thoughts on “Septembers första fem positiva

Add yours

  1. Minas fem positiva är ett måste tycker jag. Speciellt de veckorna som är lite tyngre.. Det har helt klart hjälpt mig så mycket.

  2. Kul att du fortsätter med de fem positiva. För mig är de viktiga varje vecka att se på. Du har haft en bra vecka och skönt att röntgensvaret äntligen kom. Saft på aroniabär lät intressant.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: