Höstfokus

Nu har hösten kommit, och det får man tycka vad man vill om. Löven skiftar färg på träden. Luften blir frisk och klar. Vindarna börjar bli kyligare men än så länge kan vi njuta av fina dagar med värme. Jag fylls med ett driv och ett behov av att göra saker, men samtidigt måste jag sätta lite stopp för mig själv för jag kan inte göra allt på samma gång. Därför har jag ställt mig frågan – vad ska jag ha för fokus i höst?

Fortsätta med träningen och viktnedgången


Jag påbörjade min viktresa efter graviditeten nu i våras. Under sommaren har det varit lite av ett uppehåll. Nu är jag igång igen sedan två veckor tillbaka, vilket har resulterat – 1,5 kg. Målet är att jag ska bli av med gravidkilorna, hitta tillbaka till min starka och smidiga kropp, och att jag ska bygga upp konditionen igen. Så att träna minst tre gånger i veckan och att äta på ett bra sätt för min kropp är ett fokus för mig i höst.

Skriva, läsa och redigera

I nuläget håller jag på att skriva på en manusidé jag fick under sommaren. Jag har även ett manus som ligger och väntar i byrålådan för att läsas igenom och få sig en (förhoppningsvis) sista redigering.
Dessutom har jag en hög med böcker som blivit liggande då det inte blivit så mycket läsning som jag hoppats den senaste tiden. Detta ska det bli ändring på i höst. Jag ska ta mig tid att både sitta och läsa och skriva.

Investera i mig själv

Jag ska ta hand om mig själv. Jag ska ta mig tid att njuta och göra saker jag mår av, som att unna mig tid att sitta och läsa, långpromenader, gå till frisören och umgås med människor som ger en energi och skratt. Investera i nya kläder och andra saker som jag egentligen behöver köpa nytt, men har prioriterat ner.

Har ni något speciellt fokus i höst?

9 thoughts on “Höstfokus

Add yours

  1. ja det är bra att man tänker att allt kan inte göra på en gång. men man få ta lite i taget 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: