Dop för Wilhelm

Idag var det dags för Wilhelms dop. Det blev en tidig morgon för att fixa ordning dophäfterna, och efter frukost var det bara att ta oss upp och ställa iordning i lokalen. När man är i kyrkan får man använda deras lokal gratis – suveränt! Och det känns ju lite mer festligt. Vi blev ju vara 16 personer så det fanns ju gott om plats för oss där inne. Det var ett högt tempo med att flytta bord, duka, dekorera, byta om och så fick Joakim åka för att hämta smörgåstårtorna mitt i allt men vi hann.

Vid klockan 11 var det dags för dopet, i samma kyrka, dopklänning och präst som vid Melissa dop. En enkel och fin ceremoni i kyrkan, även om det inte var så populärt för Melissa att vara still. Men Wilhelm var så nöjd och ville inte släppa prästens hand. När vi var klara I kyrkan så var det dags att äta smörgåstårta. Wilhelm fick jättefina doppresenter, både minnen och nyttosaker! Min bror Daniel med familj gav Wilhelm en tavla med ett träd som han målat, och där vi alla göra löv med våra tumavtryck. Så roligt och fint minne!

Kalas på samma gång

Det var inte bara Wilhelm som firades denna dag. Vi passade även på att fira mig och Joakim, detta är ju helgen mellan våra födelsedagar. Så vi körde med en liten kakbuffé. Vi fick också fina paket, och av mina bröder med deras respektive fick vi ett rebus. Till skillnad mot Joakim så lyckades jag lösa den – vi ska bli bjudna på floating. Det ska bli spännande då vi aldrig testat något liknande innan.

Efter en fullspäckad, rolig dag med närmsta familjen har vi nu landat i soffan och ska njuta av lugnet.

12 thoughts on “Dop för Wilhelm

Add yours

  1. Vilken härlig dag och fin dag att minnas, gillar verkligen tavlan med trädet det är verkligen en fin gåva. Och grattis till dig och Joakim 🙂

  2. Härligt med dop. Tycker de flesta runt omkring här nu för tiden mestadels har namngivningar hemma i sina trädgårdar. Trist tycker jag som gillar själva cermonin

  3. Ohh så fint med dop och så vacker tavla han gjorde med och fint budskap. Vi hade inte heller så många på vårt dop och det var mycket mysigare faktiskt. Samt så fint att ni även kunde fira er också

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: