Förra veckans fem positiva

Igår blev det inget inlägg när, så vi kör förra veckans fem positiva idag i stället.

1. Wilhelms dop

I lördags hade vi dop för Wilhelm. Vi höll det litet så vi var totalt 16 personer. Väldigt mysigt att ha ett mindre dop, och det blev en väldigt lyckad dag med mycket skratt, god mat och trevligt sällskap.

2. Skrivit varje dag

Den här veckan har jag prioriterat mitt egna skrivande, och det har blivit att jag kunnat sitta med det en stund varje dag. Jag har haft ett bra flyt där orden har flödat, och det har varit terapeutisk och väldigt skönt att kunna försvinna in i en egenskapade värld ett tag.

3. Myskväll med chipsprovning

För ett tag sen fick vi en låda med lite olika chips låda som vi fått från en närstående. Så i fredags så körde jag och Joakim en ordentlig myskväll med film och chipsprovning.

4. Nya maträtter

Denna veckan som var så hade vi lite nya maträtter på matsedeln. Vi tycker om att testa nytt och att variera våra maträtter, speciellt när det kommer till vardagsmat. Vår favorit i veckans nya recept var svampfarfalle.

5. Mysstunder med barnen

Denna vecka har jag verkligen stannat upp och njutit av de mysigt stunderna med barnen, när det var lugnt. Som när man sitter och läser bok tillsammans i soffan eller sitter och sjunger på en filt på golvet. Eller när vi kunnat sitta hela familjen i soffan och kollat på tv tillsammans.

7 thoughts on “Förra veckans fem positiva

Add yours

  1. Vilken härlig vecka ni hade. Dop/namngivningar är alltid så fina. Kul att få testa nya rätter, ofta kör man ju på samma hela tiden.

  2. Men mumms villen god pasta ser det ut som ,🙂 härligt med lite dopp alltid kul att göra nåt extra

  3. Underbart när orden flödar och man känner skrivglädjen. Finns ingen psykolog i världen som är bättre än de stunderna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: