Fuldans och ljussäsongen är igång

Idag har regnet och blåsten ihärdigt varit närvarande, och jag ångrade att jag inte tog på min vantar på morgonpromenaden. Idag blev det en sådan dag där man tar hand om allt som inte blivit gjort tidigare under veckan. Tvätten fixades, barnmat till Wilhelm lagades, förberedelser inför dopet på lördag avklarades och barn badades. När Joakim hem drog vi igång musik på hög volym och huset städades, och det blev även en del fuldans men det hör ju till.

Nu har ljussäsongen börjat för min del. Under sommaren har vi sällan värmeljus tända, möjligtvis någon sen sommarkväll när vi vill ha det extra mysigt. Men nu när rusket och mörkret är att faktum så har värmeljusen och ljuslyktor hittat fram här hemma. Det börjar även bli dags att hämta in lite ved så vi kan sätta igång kaminen för änmu mer mysfaktor riktigt ruskiga och kalla dagar framöver.

Har ni också börjat ha mer tända ljus nu? Är ni också säsongsberoende när det kommer till tända ljus eller kör ni med dem året runt?

detkaosvikallarvardag

6 kommentarer på ”Fuldans och ljussäsongen är igång

  1. Jag har nog ljus året om, men de blir fler på hösten. Idag har jag faktiskt haft ljus tända hela dagen, mysigt och värmer lite när man sitter och jobbar.

  2. Ljussäsongen är verkligen igång. Jag måste snart åka på ljusrundan den när man eller kah köper de billiga vörmeljusen från IKEA i massor. Sedan varvar jag in med härligare ljus. Jag erkänner att jag knarkar ljus denna säsongen

  3. Brukar tända mycket ljus även under sommaren när man sitter ute. Annars är det mest under hösten och vintern när man behöver lite värme och ljus. Så mysigt att tända upp kaminen och ljus.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: