En födelsedag i min smak!

Nu har 26 gått över till 27 år, och vilken födelsedag jag haft. Solen har skinit hela dagen, och efter frukost med presentöppning så gav vi oss ut i skogen för att inviga den flätade korgen jag fick i present. Där fick vi en riktigt svamplycka med trattkantareller, blek taggsvamp och blomkålssvamp. Det är så fantastiskt rogivade att gå i skogen, och jag mår så bra av att komma ut dit – speciellt när det är så vackert väder. Jag hade packat ner lite fika så det blev muffins mitt ute i skogen, och Wilhelm fick åka bärstol för första gången – gladare kille var svårare att hitta.

Dagens lunch fick bli toast med trattkantarellstuvning och tårta till efterrätt. Kanske inte de nyttigaste valen idag, men det råder jag bot på med min andra födelsedagspresent – stepbrädan, som kommer invigas så fort förkylningen släppt sitt sega grepp om mig. Eller ja, Melissa och jag har redan testat att den går att hoppa ifrån.

På det här sättet har dagen fortsatt. Vi har haft en riktigt familjedag. Varit ute och njutit av vädret och bara umgåtts, inga krav och måsten. Vi har bara gjort det vi känt för och det har verkligen laddat kroppen med positiv energi. Jag är så otroligt tacksam för det liv jag har med min familj, och idag har den positiviteten och tacksamheten verkligen kommit fram, även om den alltid finns inom mig. Och jag känner mig hög på livet, och känner att 27, tro det eller ej, nog kommer vara ännu bättre än 26!

Hur spenderar ni helst er födelsedag?

3 thoughts on “En födelsedag i min smak!

Add yours

  1. Grattis på födelsedagen. Vilken toppendag ni fick. Klart man måste unna sig lite på sin födelsedag, och måste allt vara nyttigt hela tiden?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: