Stökig natt blev till en bra fredag

Denna natt blev lite stökig, minst sagt. Det började redan på kvällen med att Melissa kom ut ett flertal gånger efter vi lagt henne. Men vid två natten var det dags igen, det hade skett en olycka i sängen så det blev att byta sängkläder och sedan hade hon svårt att somna om trots att jag läste saga. Efter ett tag kom hon in igen och fick sova i vår säng, dock stökade hon runt väldigt länge innan hon till slut somnade.

Men den stökiga natten gjorde att hon också sov längre. Så jag kunde ligga och läsa i sängen med henne sovandes bredvid mig, Wilhelm i spjälsängen bredvid och Bartolo som värmde mina fötter. Det har inte blivit så mycket läsning den senaste tiden då jag fokuserat mer på skrivandet, men nu ska jag försöka hitta en jämn balans.

Idag har vi haft strålande sol på förmiddagen, och eftersom vi alla är i princip helt friska så fick det bli en tur till lekparken efter morgonpromenaden. Där träffade Melissa sin bästa vän som också var hemma för förkylning, och vi var kvar där tills det var dags för lunch. Och efter det rullade dagen på med bad, målning, promenad och när Joakim kom hem blev det fredagsfika med kladdkaka.

Idag fick jag ett nytt mejl från organisationen vi adopterat Bartolo ifrån, och de berättade att de skrivit fel chipnummer, dvs. Bartolos, i den andra hundens kontrakt, och ägarna förmodligen gått på det numret i stället för numret i passet. Så nu ska organisationen ta kontakt med de ägarna och ordna upp det, och det känns skönt att lämna över bollen för det är inte så mycket mer vi kan göra i nuläget.

Så trots den lite stökiga natten så blev det en riktigt bra dag, en bra avslutning som 26-åring. Nu blir det film, och vi fortsätter med vår chipsprovning.

detkaosvikallarvardag

11 kommentarer på ”Stökig natt blev till en bra fredag

  1. Hoppas det där med chipnummer löser sig för er. Vilken jobbig natt ni hade men det kommer bli bättre nätter för er sen när barnen blir äldre 😊 olyckor händer lätt. Ha en bra helg

  2. Det där med att vakna mitt i natten är inget jag saknar från småbarnsåren 😬 Men annars låter det som en mysig dag. Chipsprovning låter spännande!

  3. Jobbigt när natten har varit stökigt skönt att du fick en lugn morgon och kunde läsa lite ,♥️

  4. Hoppas det löser sig med chipnumret. Läser väldigt lite fysiska böcker, men har fastnat för ljudböcker. Går stora delen av dagen med en bok i lurarna.

  5. Just när såna där nätter pågår då man vaknar gång på gång, är det nästan svårt att tro att man ska orka dagen som kommer. Det lät mysigt att ligga och läsa när det tillsist blev lugnt, och skönt att det blev en bra dag ändå☺️

  6. Alla de där nätterna när man vakna av ledsna små barn är sköna att slippa. Men med äldre barn är man typ vaken av och till i alla fall då barnen är ute med vänner och på fest. Man vill som mamma alltid veta att de till slut är hemma

  7. Skönt att det ordnar sig nu då som det verkar med vovven och regnr osv så allt blir rätt och korrekt. Ja hualigen för de nätterna dem minns jag så väl. Samt Bellis hadej u kollik och de näterna får jag fort ångest över då jag tänker på dem.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: