Elektriker och vägregistrerad

Vi börjar känna oss bättre här hemma, men Melissa får vara hemma imorgon också. Denna dagen har löpt på här hemma. Elektrikern var här så nu har vi har mer ström ut i garaget så det klarar av Joakims maskiner framöver. Barnen och jag höll oss inne och lekte i Wilhelms rum medan de var här. De fixade även till några av våra eluttag här hemma, så nu är några fler uttag kopplade till vår lumencensor – vilket innebär att lampor som är kopplade i uttaget tänds och släcks beroende på hur mörkt/ljust det är ute. Så himla smidigt!

Dagen har även inneburit fler bra och roliga nyheter. Till en början så fick jag hem paketet från blodomloppet. Kände mig riktigt stolt när jag öppnade den, jag är så stolt över min presentation att springa en mil.

Joakim har fått sitt företagsnamn godkänt! Så nu drar det igång med att fixa hemsida, sociala medier osv. Så nu har han att göra, och självklart kommer jag hjälpa till så gott jag kan. Mer om detta kommer framöver.

Idag fick även Joakim sin egenbyggda bil, “päronet”, godkänd för att åka på vägen . Han var på besiktningen för vägregistrering förra veckan, men behövde ordna några små punkter. Idag var han tillbaka med punkterna fixade, så numera får han åka på vägarna med bilen. Eller ja, när registreringsskyltarna har kommit. Så nu är det projektet avklarat, och det är ju skönt när han jobbar sin sista dag på jobbet nästa vecka innan han håller på med sitt företag på heltid.

9 thoughts on “Elektriker och vägregistrerad

Add yours

  1. Vad kul att han fick den godkänd så han kan köra med den 😊 vad kul att han fick sitt företagsnamn godkänt😊 vad härligt för er att det går så bra 😊 kul att höra

  2. Vilken häftig bil. Kul att den blev godkänd och kan köras på vägen. Härligt när saker går vägen och det blir som man tänkt.

  3. Men gud vad kul att det har börjat att rullat i gång 🙂 kul att företags namnet blev godkänt ,🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: